Η Κλέλια Ρένεση απαντά σε όσους την κατηγόρησαν για το ότι πήρε το παιδί της στη διαδήλωση στο Τέμπη.

Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε στο Σύνταγμα σε πορεία διαμαρτυρίας και στην αγκαλιά της είχε την 4χρονη κόρη της. Αντιμετώπισε έντονη κριτική για αυτό και πολλοί υποστήριξαν ότι εξέθεσε το παιδί της σε κίνδυνο. Σε ανάρτησή της στο Instagram, απάντησε στα αρνητικά σχόλια και τόνισε ότι ασφαλίζει το παιδί της μαθαίνοντάς του να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου και να ζει χωρίς κινητά και οθόνες.

Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός έγραψε:

Ανάμεσα σε όσα έγραψε στην ανάρτηση, τόνισε ότι:

«Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλειά του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες κ κατεβείτε σε καμία διαμαρτυρία για το κοινό κάλο κ αφήστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, κ μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία .

Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντας του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά κ οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την τομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…».

δειτε ακομα