Καράβας – Ιωαννίδης: Συνέντευξη στο “Night Out” και σχόλια της Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καράβας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο “Night Out”. Στο “Happy Day”, αναφέρθηκε σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης, όπου ο Καράβας δηλώνει: “Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου κι έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό… Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου”.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα λεγόμενα του Καράβα, με την Τσιμτσιλή να εκφράζει έκπληξη για τον τρόπο που μίλησε ο Καράβας, καθώς είχε διαφορετική εικόνα για αυτόν. Όπως ανέφερε, ο Καράβας φάνηκε να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ και να εκπέμπει υπερβολική βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι: “Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει «πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω, είναι ο εαυτός μου”. Στα τρία χρόνια που ασχολείται με την τηλεόραση, είναι καλό να διατηρεί μια πιο συγκρατημένη στάση”.

Παρόλα αυτά, η Τσιμτσιλή ανέφερε ότι έχει θετική άποψη για τον Καράβα, ως πρόσωπο και τηλεοπτικό πρόσωπο, και πρόσθεσε ότι τον εκτιμά και τον συμπαθεί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα