Η Καίτη Φίνου δείχνει το σπίτι του ηθοποιού, όπου μένει μετά την οικονομική της κατάρρευση.

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο δείχνει το δωμάτιο που της παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο «Σπίτι του ηθοποιού», ένα κοινωφελές, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που βασικότερος σκοπός του είναι η φιλοξενία ηθοποιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η Καίτη Φίνου αναγκάστηκε να μείνει στο δωμάτιο αυτό, καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανεβασμένες πλέον τιμές των ενοικίων. Το βίντεο δείχνει τον στενό χώρο του δωματίου, με τα πράγματα της ηθοποιού να είναι στριμωγμένα, παρά το γεγονός ότι ανά δύο εβδομάδες απαλλάσσεται από πολλά αντικείμενα. Η Καίτη Φίνου είναι ευγνώμων στην Άννα Φόνσου για τη βοήθεια που της παρείχε και αναφέρει ότι από αυτά που βλέπει με τις τιμές των ενοικίων, δεν θα τα έβγαζε πέρα. Στο δωμάτιο βρίσκονται επίσης φωτογραφίες των δύο αδερφών της ηθοποιού, που πέθαναν με διαφορά ενός έτους.Η Καίτη Φίνου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Espresso ότι το “Σπίτι του ηθοποιού” είναι ο χώρος της και νιώθει προστατευμένη εκεί μέσα. Αντιμετωπίζει τα προβλήματα του ιδρύματος ως δικά της προβλήματα και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της εκτός του ιδρύματος. Επιπλέον, είχε εκφράσει το παράπονό της για τα media σε μία άλλη συνέντευξή της στη Freddo το 2016, λέγοντας ότι νιώθει ότι αδικήθηκε από αυτά και ότι δεν ήρθαν ποτέ να δουν κάποια δουλειά της ουσιαστική για να πουν πέντε καλές ή άσχημες κουβέντες για αυτήν. Επιπλέον, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται να βρει δουλειά στο θέατρο, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίζει το ζήτημα της ασφάλισης και της σύνταξης. Στην πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, αναφέρει ότι περνά πολλές ώρες στο δωμάτιό της και ότι κατάφερε να το καθαρίσει και να το έχει πιο “αδειο”, ενώ αναγνωρίζει την σημασία του ιδρύματος “Σπίτι του ηθοποιού” και ευχαριστεί την Άννα Φόνσου.Η Καίτη Φίνου αναφέρεται στον ρωτότυπο ήχο, έναν ήχο που προκαλείται από την επανάληψη μιας λέξης ή φράσης σε μια συζήτηση. Αυτός ο ήχος μπορεί να είναι εκνευριστικός για τους ακροατές και μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τους από το θέμα της συζήτησης. Η Καίτη Φίνου προτείνει να αποφεύγουμε τον ρωτότυπο ήχο στην επικοινωνία μας και να χρησιμοποιούμε πιο πολύπλοκες και εκφραστικές φράσεις για να μεταδώσουμε τις σκέψεις μας.

Σύμφωνα με την Καίτη Φίνου, ο ρωτότυπος ήχος μπορεί να είναι αποτελεσματικός στην προσέλκυση της προσοχής των ακροατών, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει αρνητική εντύπωση και να απομακρύνει τους ακροατές από το θέμα της συζήτησης. Η Καίτη Φίνου προτείνει να αποφεύγουμε τον ρωτότυπο ήχο και να χρησιμοποιούμε πιο πολύπλοκες και εκφραστικές φράσεις για να μεταδώσουμε τις σκέψεις μας. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των σκέψεων μας από τους ακροατές και στη δημιουργία μιας πιο εποικοδομητικής συζήτησης.

Η Καίτη Φίνου εξηγεί ότι ο ρωτότυπος ήχος είναι ένας ήχος που προκαλείται από την επανάληψη μιας λέξης ή φράσης σε μια συζήτηση. Αυτός ο ήχος μπορεί να είναι εκνευριστικός για τους ακροατές και μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τους από το θέμα της συζήτησης. Η Καίτη Φίνου προτείνει να αποφεύγουμε τον ρωτότυπο ήχο στην επικοινωνία μας και να χρησιμοποιούμε πιο πολύπλοκες και εκφραστικές φράσεις για να μεταδώσουμε τις σκέψεις μας. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των σκέψεων μας από τους ακροατές και στη δημιουργία μιας πιο εποικοδομητικής συζήτησης. Η Καίτη Φίνου επισημαίνει ότι ο ρωτότυπος ήχος μπορεί να είναι αποτελεσματικός στην προσέλκυση της προσοχής των ακροατών, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει αρνητική εντύπωση και να απομακρύνει τους ακροατές από το θέμα της συζήτησης.

δειτε ακομα