Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν 18 ετών και χρειαζόταν πολλή δουλειά»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έδωσε την άποψή του σχετικά με το αν η Κατερίνα Καινούργιου μπορούσε να επιτύχει στο χώρο της δημοσιογραφίας, μετά από αίτημα του πατέρα της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός τότε.

Η KatKen, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη γνωριμία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όταν ήταν 18 ετών και ξεκινούσε την καριέρα της ως δημοσιογράφος.

Κατά τη συνάντησή τους, ο Χασαπόπουλος είχε δηλώσει σε ένα φίλο του πατέρα της ότι η Κατερίνα «δεν κάνει για δημοσιογράφος», όπως εξήγησε αργότερα η Καινούργιου.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επεσήμανε από την κούνια της Σίσσυ Χρηστίδου ότι ποτέ δεν εξέφρασε αυτή την άποψη, αλλά αντίθετα είχε αναφέρει πως η Κατερίνα χρειάζεται αφοσίωση και δουλειά.

«Η κουβέντα αυτή έγινε πριν πολλά χρόνια. Τότε δεν γνώριζα την Καινούργιου. Ήταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της. Ο πατέρας της ήταν φίλος ενός φίλου μου και είχε έλθει για να μπει στον χώρο της ενημέρωσης. Είχα αναφέρει ότι χρειάζεται δουλειά για να προοδεύσει», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με τη συνάντησή τους στην εκδήλωση στο OPEN, όπου η Καινούργιου του θύμισε τη συζήτηση, ο Χασαπόπουλος σημείωσε: «Δεν γνωρίζω γιατί το ανέφερε τώρα και ποιο ήταν το νόημα αυτής της αναφοράς. Της είχα ξαναπεί τότε να μην ακούει αβέβαιες κρίσεις», κατέληξε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα