Η υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη: Η Δώρα Χρυσικού, η Ζέτα Δούκα και δύο γιατροί οδηγούνται σε δίκη [vid]

Η εκπομπή “Super Κατερίνα” αναφέρθηκε σήμερα στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, με τον δικηγόρο του να αποκαλύπτει ότι η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού, μαζί με δύο γιατρούς, καλούνται να δικαστούν.

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε καταθέσει αγωγή κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, οι οποίοι αναφέρεται ότι αντέδρασε με αγωγές κατά του ίδιου, μετά από τις δημόσιες καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για ψυχολογική ασέβεια από τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, οι δύο γιατροί που υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με τα υγειονομικά προβλήματα της Ζέτας Δούκα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, οδηγούνται επίσης σε δίκη.

Επιπλέον, η Ζέτα Δούκα καλείται από ποινικό δικαστήριο για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού προσαγάγεται για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, ο Βασίλης Καπερνάρος, αναφέρει ότι οι γιατροί παρείχαν ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις για να χρησιμοποιηθούν από τη Ζέτα Δούκα στο δικαστήριο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα