Η Ιζαμπέλ Φούρμαν, Μια Γυναίκα που Αγαπάμε

Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει το όνομα Isabelle Fuhrman και βρίσκεσαι εκεί, αναγνωρίζεις αμέσως την εξαιρετική ακουστική του ονόματός της, με το δυναμικό “ρω” στο επώνυμό της να ισορροπεί επιδέξια τον ρομαντισμό της ίδιας της φιγούρας της. Η γνωστή καλλιτέχνιδα, που γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον στις 25 Φεβρουαρίου του 1997, έχει εβραϊκή καταγωγή, ενώ η μητέρα της, δημοσιογράφος, ακτιβίστρια υγιεινής διατροφής και ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας που παράγει vegan σούπες, προέρχεται από τη Μολδαβία. Ας εξετάσουμε πιο λεπτομερώς την πορεία της έως σήμερα, για να της ευχηθούμε με τον δικό μας τρόπο “χρόνια πολλά”.


Η καριέρα της ξεκίνησε σε ηλικία επτά ετών, όταν άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, με την πλειοψηφία τους στο είδος του θρίλερ. Πέρα από αυτό, έκανε και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της διαφήμισης, πρωταγωνιστώντας ακόμα και σε μια διαφήμιση για την Pizza Hut.

Ωστόσο, το μεγάλο της κινηματογραφικό ντεμπούτο ήρθε με τη συμμετοχή της στην ταινία “Hounddog” το 2007, ενώ την επόμενη χρονιά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της σε ένα επεισόδιο του “Ghost Whisperer” και στην ταινία “Orphan”.

Μετά από μια σειρά ενδιαφέρουσες ερμηνείες, όπως αυτή στον ρόλο της Clove στο “The Hunger Games” το 2012, έλαβε μέρος στο prequel της ταινίας “Orphan”, με τον τίτλο “Orphan: First Kill”, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Sheroes” και “Unit 234”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα