Η Lucy Lawless θα παραμείνει πάντα η Xena στις καρδιές μας.

Η Lucy Lawless έγινε διάσημη ως η Πριγκίπισσα του Πολέμου Xena στην τηλεοπτική σειρά των 90s. Η Xena και η διφορούμενη σχέση της με την Gabrielle καθιέρωσαν την Lawless ως ένα σημείο αναφοράς στους LGBT τηλεθεατές. Η εμφάνιση της Lawless ως η Xena έγινε αντικείμενο μεγάλου τηλεοπτικού debate και έκανε την ηθοποιό μία από τις πιο σέξι παρουσίες στην τηλεόραση. Στο Instagram, η Lawless ανάρτησε ένα βίντεο με μια γάτα που κάνει καλλιτεχνικά κόλπα σε ένα πιάνο και περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο για να δείτε την ανάρτηση στο Instagram.

ΛΟΥΣΙ ΛΟΟΥΛΕΣ 4Getty Images

 

Η Lucy Lawless έγινε ακόμη πιο διάσημη ως η Xena στην τηλεοπτική σειρά των 90s, η οποία καθιέρωσε την ηθοποιό ως ένα σημείο αναφοράς για τους LGBT τηλεθεατές. Η εμφάνιση της Lawless ως η Xena έκανε την ηθοποιό μία από τις πιο σέξι παρουσίες στην τηλεόραση και η φήμη της αυξήθηκε ακόμη περισσότερο μετά τη συμμετοχή της στο Spartacus: Gods of the Arena, όπου παρουσιάστηκε πιο γυμνή από ποτέ. Αυτό ικανοποίησε τους παλιούς θαυμαστές της Xena, καθώς επιτέλους είδαν κάποιες από τις παλιές τους φαντασιώσεις να γίνονται πραγματικότητα στην τηλεόραση.

Η Lucy Lawless στηρίζει LGBT οργανώσεις και συμμετέχει σε events όπως τα Sydney Gay και Lesbian Mardi Gras, ενώ πρόσφατα τοποθετήθηκε για τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2021 και την εισβολή των οπαδών του Donald Trump στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

ΛΟΥΣΙ ΛΟΟΥΛΕΣ 1Getty Images

Η Lucy Lawless απάντησε σε σχόλιο του Kevin Sorbo που ισχυρίστηκε πως η εισβολή των οπαδών του Donald Trump στο Καπιτώλιο ήταν επιχείρηση των Antifa, λέγοντας πως οι εισβολείς δεν είναι πατριώτες αλλά “οι ηθοποιοί του QAnon” και “οι κόπανοι που βγαίνουν έξω και καλούν ανθρώπους σαν κι εσάς που τους αρέσει να σας αντιμετωπίζουν σαν μαριονέτες και τους αφήνετε να κάνουν τα χειρότερα”.

Η Xena πολύ απλά πετσόκοψε τον Ηρακλή. Και πολύ καλά του έκανε.

Να τα εκατοστήσεις Lucy.

δειτε ακομα