Γιώργος Δασκαλάκης: Αντιμετωπίζει δύσκολη μάχη με τον καρκίνο – «Αντιμέτωπος με οικονομικά και ψυχολογικά διλήμματα»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει με ανδράκτιση την αγώνα του ενάντια στον καρκίνο, μην αφήνοντας τον εαυτό του να λυγίσει από τις σημάδια που έχουν αφήσει στο σώμα του οι πολλαπλές επεμβάσεις και οι χημειοθεραπείες που δέχεται εδώ και μήνες.

Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο τραγουδιστής βρίσκει τρόπους να περνάει δημιουργικά τον χρόνο του, ασχολούμενος με δραστηριότητες που αγαπά. Μέσω μιας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο τραγούδι.

Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι όρθιος, με τη βοήθεια μαγκούρας, καταγράφοντας τη νέα του μουσική κομμάτι.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου! Μια φωτογραφία από τον προηγούμενο μήνα που μιλάει από μόνη της… Μπορείτε να αναρωτηθείτε «Πώς…;» όταν αντιμετωπίζεις καθημερινά τον θάνατο και την αρρώστια… είσαι 2 χρόνια στο κρεβάτι… δεν έχεις τα απαραίτητα για τη ζωή… Σωστά!

Παρόλα αυτά, διατηρώ την αποφασιστικότητα, τη θέληση και την πίστη μου στο Θεό, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν τώρα που βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση οικονομικά και ψυχολογικά… Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τέρζης, που με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή και μου έκανε αυτό το δώρο, για να έχω κίνητρο να επανέλθω.

Βλέπετε, δεν είναι όλα για τα χρήματα… γιατί όλοι εκείνοι που συντροφεύουν σε αυτό το τραγούδι το κάνουν με αγάπη. Σχετικά με το τραγούδι, θα μοιραστεί λεπτομέρειες για τους στίχους που έγραψε η αγαπημένη μου Νατάλι Στιχουργός, για τα ταξίδια μου σε νοσοκομεία εντός και εκτός Ελλάδας, και την πορεία ανάρρωσής μου στην εκπομπή «Επί τόπου» στο OPEN το Σάββατο στις 10.
Θα αναρρώσω. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία να είναι μαζί μας!
ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα