Ευρυδίκη – Βρισηίδα: “Δεν πρόκειται να παρακαλέσω για αυτό”.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της για το Survivor, τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και αποκάλυψε ποιος κινεί τα νήματα στο παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε ότι δεν βίωσε ωραία το Survivor και ότι δεν περίμενε τόσο χάλια πράγματα. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, δηλώνοντας ότι αν δεν θέλει να μιλήσουν, δεν θα την παρακαλέσει. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι αν έμπαινε ξανά στο Survivor, ίσως να μην ήταν τόσο κοντά με τη Βρισηίδα.

Σχετικά με το παιχνίδι, αποκάλυψε ότι εκείνος που κινεί τα νήματα δεν είναι άλλος από τον Μάριο Πρίαμο και ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ στο παιχνίδι. Επίσης, δήλωσε ότι ο Μπάρτζης έχει έναν ρόλο από πίσω και ότι όλοι έχουν πάει εκεί για τα λεφτά.

Τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε ότι δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος και ότι θα ήθελε να δει τον Γιωρίκα Πηλίδη νικητή του Survivor All Star.Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου σχετικά με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, και εξέφρασε τη συμπαράστασή της προς αυτόν. Επίσης, αναφέρθηκε στον δυσάρεστο κλίμα που επικρατεί στο Survivor και στην προσπάθειά της να μην εμπλακεί σε αυτό. Τέλος, σχολίασε το εξώδικο που έχει στείλει η Ελευθερία Ελευθερίου στον σύντροφό της και τονίζει ότι ο Σπύρος πρέπει να προσέχει τα λόγια του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα