Γάμος Ελένης Τσολάκη: Ο σύζυγος, το κανάλι OPEN και η αντιμετώπιση δυσκολιών στην καθημερινότητα.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εκπομπή “The 2Night Show” για τη ζωή της τα τελευταία χρόνια, την εκπομπή της αλλά και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που τη συγκλόνισε. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι είναι μαζί με τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη εδώ και επτά χρόνια, μιλώντας και για το πώς έχουν αλλάξει προσωπικά και επαγγελματικά κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε επίσης στο δυστύχημα στα Τέμπη και στο ηθικό δίλημμα που υπήρξε σχετικά με το αν θα ασχοληθούν με το θέμα στην εκπομπή της. Τόνισε ότι ήταν μια σκληρή ανθρώπινη ιστορία και ότι θα πάρει πολύ καιρό για να επανέλθουν όλοι στην κανονικότητα μετά από αυτό το τραγικό γεγονός. Τέλος, αναφέρθηκε στο πόσο σοκαριστικό ήταν για αυτήν το δυστύχημα και πώς δεν πρέπει να ξεχαστεί. Δεν υπήρξε κάποια αναφορά για την επόμενη σεζόν της εκπομπής της.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε σε συνέντευξή της για τα τηλεοπτικά της σχέδια και την εκπομπή της στο Open, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. Αναφέροντας ότι το συμβόλαιό της με το Open τελειώνει φέτος και δεν ξέρει αν θα συνεχίσει το επόμενο έτος, ανέφερε ότι υπάρχει θετική διάθεση και από τον σταθμό και από εκείνη. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για την εκπομπή της και την αίσθηση ότι «πατάει» στα πόδια της. Όσον αφορά τον σύζυγό της, ανέφερε ότι είναι δύσκολο να βρίσκουν χρόνο να βρεθούν λόγω αντίθετων ωραρίων, αλλά βρίσκουν τρόπους να τα βγάλουν πέρα. Επίσης, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν την παρακολουθεί στην εκπομπή της και δεν του αρέσει η δημοσιότητα.

δειτε ακομα