Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του, Ανίτα Μπραντ, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και κράτησαν κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη για εννέα μήνες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα νέα στην εκπομπή της, Happy Day, και φιλοξένησε τον φωτογράφο του ζευγαριού, ο οποίος βρισκόταν στο μαιευτήριο.

«Μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα και έχουμε περάσει διάφορα. Ήταν ο διακαής πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Έχουμε κάνει πολύ προσευχή και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ο Χάρης Χριστόπουλος, ενώ αποκάλυψε πως το μωράκι είναι αγόρι. «Όταν γίνεσαι γονιός σε λίγο πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις πολύ διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ είχα την αγωνία, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο φωτογράφος αποκάλυψε ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη για εννέα μήνες, πηγαίνοντας σε ταβέρνες με καπέλα και μεγάλα γυαλιά, και φορώντας αποκριάτικα κοστούμια, όπως τα καπέλα της Βλαχοπούλου. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ είχαν αποκτήσει τον πρώτο τους γιο το 2020.

δειτε ακομα