Ταραχή στον αέρα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Έγινες διάσημη επειδή πήγες με τον…»

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αξέχαστη στιγμή με την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Στέλλα Μπεζαντάκου, καθώς και την ανεπανάληπτη εκπομπή στην οποία η παρουσιάστρια εξαπέλυσε σκληρές κριτικές κατά της Μπεζαντάκου, προκαλώντας ένα έντονο σοκ! Τι είχε πει για το μέλλον της στην επαγγελματική της διαδρομή;

Αν και η Στέλλα έβλεπε τα δάκρυα της εκείνη τη στιγμή, υποστηρίζοντας ότι είναι ένα παρεξηγημένο πλάσμα που δεν κατακτά όλα για να έχει καλά νούμερα και ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους από τις άλλες παίκτριες, η συμπεριφορά της παρουσιάστριας φαίνεται να διαφέρει δραματικά και να είναι απαράδεκτη.

Με απολογητική διάθεση για τον σκληρό τρόπο που χρησιμοποίησε, η παρουσιάστρια εκφράζει την άποψή της ότι η συμπεριφορά της Στέλλας στο ριάλιτι δείχνει ότι αυτή δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την τέχνη και την επιτυχία της στο χώρο του τραγουδιού, αλλά χρησιμοποιεί τον προσωπικό της βίο για να κατακτήσει τη δημοσιότητα. Τέλος, εξηγεί ότι ο ρόλος της ως παρουσιάστριας την υποχρεώνει να εκφράζει την άποψή της και να θέτει τα ερωτήματα που απασχολούν το κοινό.

“Γιατί νομίζεις ότι ο κόσμος έρχεται να σε δει;”, την ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, “Ως γέλιο”, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια!

δειτε ακομα

δειτε ακομα