Αθηναΐς Νέγκα: Απένειμε βραβείο στη Μαρίνα Σάττι και “ρίχνει” μια αιχμή – Εγώ δεν κρατιέμαι….

Η Μαρίνα Σάττι αναδείχθηκε νικήτρια στα Mad VMA την Τετάρτη 19 Ιουνίου, αποσπώντας το βραβείο της καλύτερης pop καλλιτέχνιδας.

Το βραβείο απένειμε η Αθηναΐς Νέγκα, αποκαλύπτοντας στην εισαγωγή της μερικές σκέψεις για την συζητητή πρόσφατη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, όταν “γελούσε” κατά τη διάρκεια συνέντευξης με διαγωνιζόμενη από το Ισραήλ.

Η Αθηναΐς Νέγκα δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ για να τιμήσω τον Καλύτερο Pop Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να γελάσω, αλλά το απέφυγα γιατί εκτιμώ πάρα πολύ το ταλέντο της ως τραγουδίστρια, παρόλες τις διαφωνίες μας. Μαρίνα, έλα».

Ένας θεατής κατέγραφε με το κινητό του την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι, ενώ μιλούσε η δημοσιογράφος. Όταν άκουσε τη σχετική παρατήρηση για τα “χασμουρητά”, η τραγουδίστρια διέκοψε τη συνομιλία της με άλλο άτομο και απάνθισε. Καθώς άκουγε τη δήλωση της Αθηναΐς Νέγκα ότι διαφωνεί μαζί της, φαινόταν να μην καταλαβαίνει, ενώ άλλοι καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου γελούσαν ξέσπασμα.

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε στη δημοσιογράφο. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο. Σας είμαι ευγνώμων. Η περασμένη χρονιά ήταν αξιοσημείωτη, έμαθα και κέρδισα πολλά. Χάσαμε κάποια πράγματα… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη και στήριξη. Είμαι ενθουσιασμένη που τα πράγματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως πάντα ονειρευόμουν. Προετοιμάζουμε νέα projects, νέα τραγούδια, ελπίζω να σας αρέσουν. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρθηκε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα