Η αριστοκρατική αύρα της Rosie Huntington-Whiteley

Στη μάλλον προβοκατόρικη αν όχι χαζή ερώτηση για το κατά πόσο υπάρχουν όμορφες Βρετανίδες, η Rosie Huntington-Whiteley (που κλείνει σήμερα τα 36, ούσα γεννημένη στις 18 Απριλίου 1987 στο Πλίμουθ) αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη. Το κορυφαίο tremendous mannequin μοιάζει να βγήκε από το πενάκι του Milo Manara, εκεί όπου τα καλλίγραμμα κορίτσια με τα ατέλειωτα πόδια έχουν πάντα εντυπωσιακές καμπύλες και χείλη τόσο σαρκώδη που κόβουν την ανάσα.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τα στερεότυπα που θέλει τις ψηλές γυναίκες να είναι ψυχρές και να τους λείπει η θηλυκότητα, υπάρχει πάντα αυτό το βίντεο από την καμπάνια της Agent Provocateur.

H Huntington-Whiteley κινείται με άνεση ανάμεσα στην πασαρέλα και τα ντεφιλέ, ανάμεσα στο Instagram και τα διαφημιστικά spots ενώ έχει ομορφύνει με την παρουσία της πρόσφατα blockbusters όπως τα Transformers και το Mad Max: Fury Highway δίπλα στον Tom Hardy, κλέβοντας παραλίγο την παράσταση στα μάτια των αντρών από το ιερό τέρας των Woman We Love, την αυτού μεγαλειότητα της Charlize Theron.

Παντρεμένη με τον Jason Statham και μητέρα δύο πλέον παιδιών, η Whiteley δεν είναι πια απλά ένα ανερχόμενο μοντέλο με αριστοκρατική αύρα, εξωπραγματική ομορφιά και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Είναι πια ένα σύμβολο της βρετανικής ομορφιάς. Σκεφτόμαστε, μοιραία, πως ο τίτλος της βασίλισσας της Αγγλίας, αν δεν ήταν κληρονομικός, θα έπρεπε σήμερα να ανήκει σε αυτήν δικαιωματικά. Κάτι που επιβεβαιώνουν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο οι 25 εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στις σελίδες του Esquire

Η αριστοκρατική αύρα της Rosie Huntington-Whiteley

Ρόζι Χάντινγκτον 3

Ρόζι Χάντινγκτον 8

Ρόζι Χάντινγκτον 2

Ρόζι Χάντινγκτον 4

Ρόζι Χάντινγκτον 10

Ρόζι Χάντινγκτον 9
Ρόζι Χάντινγκτον 6

Ρόζι Χάντινγκτον 13

Ρόζι Χάντινγκτον 14
Ρόζι Χάντινγκτον 15

Ρόζι Χάντινγκτον 1

Στο Instagram

δειτε ακομα