Αντίδραση της Καινούργιου στο τραγούδι «Δεν είσαι εσύ» στο «Super Κατερίνα»

Σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, το ενδιαφέρον στην τηλεόραση επικεντρώνεται στο «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και το «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.

Η διαμαρτυρία προέρχεται από τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο που δείχνουν την παρουσιάστρια του MEGA να φιλάει στο στόμα τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος υπήρξε σύντροφός της στο παρελθόν, σε ένα κλαμπ.

Αν και καμία από τις δύο παρουσιάστριες δεν αναφέρθηκε άμεσα στο θέμα, αποσπάσματα από τις εκπομπές τους υπονοούν αντιδράσεις.

Στο πλατό του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου ακούει το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες που είχα» και αντιδρά με σιώπηλό της σχόλιο, αφήνοντας το στυλό της στο τραπέζι και λέγοντας «Ψυχραιμία».

TY

Στο «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα αντιμετωπίζει γενικές θέσεις σχετικά με τα σχόλια και την αντιμετώπιση στα social media, με τη Βίκυ Παγιατάκη να την τρολάρει κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Προηγουμένως, η Δανάη Μπάρκα είχε εκφράσει την προσωπική της άποψη για τη διαχείριση των αρνητικών σχολίων και των διαφημίσεων που λαμβάνει στα social media.

Αυτά είναι τα τελευταία γεγονότα στον τηλεοπτικό χώρο που δημιουργούν συζητήσεις και ανακατεύουν τα νερά. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

δειτε ακομα

δειτε ακομα