Άννα Μπεζάν: “Απέχω από τους γονείς μου – Το οικογενειακό μου περιβάλλον είναι το ορφανοτροφείο”

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η γνωστή ηθοποιός Άννα Μπεζάν μοιράστηκε προσωπικές εμπειρίες της ζωής της, αναφέροντας πως δεν διατηρεί επαφή με τους βιολογικούς της γονείς.


“Αυτή την περίοδο είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την ανάπτυξη του παιδιού μας, το οποίο αρχίζει να μιλάει, να περπατάει, να τρέχει. Αντιμετώπισα μια περίοδο κατάθλιψης. Ο θηλασμός με δυσκόλεψε. Μετά τη διακοπή του, άρχισα να βρίσκω ξανά τον εαυτό μου”, ανέφερε η Άννα Μπεζάν, αναδεικνύοντας τη σημασία της υποστήριξης που λαμβάνει από την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

“Έχω διαγράψει τις αναμνήσεις μέχρι να φτάσω στο ορφανοτροφείο για κορίτσια ‘Μέλισσα’. Εκεί είναι το οικογενειακό μου περιβάλλον, όπως το νιώθω εγώ στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα, αλλά όχι δυσάρεστα. Η κακοποίηση υπήρχε όσο ήμουν ακόμη στο σπίτι μου”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha.

“Ένα παιδί χρειάζεται αποδοχή και εγώ δεν την έλαβα από τους γονείς μου. Δεν επιθυμώ να διατηρώ επαφή μαζί τους, δεν μιλάω πια γι’αυτούς”, υπογράμισε η Άννα Μπεζάν στη Μένια Κούκου.

“Έχω την δική μου οικογένεια, μια πεθερά που είναι σαν μητέρα μου και έναν σύντροφο που με αγαπά και με υποστηρίζει. Αυτοί είναι πλέον η οικογένειά μου”, καταλήγει στη συνέντευξή της η Άννα Μπεζάν.

δειτε ακομα

δειτε ακομα