Σύντομη αναδιατύπωση στα ελληνικά:

Η Penelope Cruz εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση στη Μαδρίτη με ένα εντυπωσιακό στράπλες μαύρο φόρεμα του Alexandre Vauthier από τη συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, με μια ροζ φουσκωτή φούστα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της και έδινε έντονα 80s vibes. Η ηθοποιός, που είναι 48 ετών, μοιράστηκε φωτογραφίες από τη βραδιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η εμφάνιση της Penelope Cruz στην εκδήλωση στη Μαδρίτη ήταν εντυπωσιακή, με το στράπλες μαύρο φόρεμα της να αναδεικνύει τη σιλουέτα της και να δίνει έντονα 80s vibes. Το φόρεμα της ήταν από τη συλλογή του Alexandre Vauthier για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 και είχε μια ροζ φουσκωτή φούστα. Η ηθοποιός, που είναι 48 ετών, μοιράστηκε φωτογραφίες από τη βραδιά στον λογαριασμό της στο Instagram.Το παραπάνω κείμενο περιέχει κώδικα HTML και CSS για την εμφάνιση μιας δημοσίευσης στο Instagram. Περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς την ανάρτηση στο Instagram, μια εικόνα και μια περιγραφή του περιεχομένου της δημοσίευσης. Επίσης, περιλαμβάνει στοιχεία CSS για την εμφάνιση των εικονιδίων και του κουμπιού “Περισσότερα”. Το κείμενο περιγράφει επίσης το στυλ της δημοσίευσης, με περιγραφικά στοιχεία για το χρώμα και το σχήμα των στοιχείων της. Συνολικά, το κείμενο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η δημοσίευση εμφανίζεται στην ιστοσελίδα και παρέχει τα απαραίτητα στοιχεία για την αναπαραγωγή της στον ιστό.Η Penelope Cruz εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα σε στυλ των ’80s στην πρεμιέρα της ταινίας “Parallel Mothers” στη Μαδρίτη. Η Ισπανίδα ηθοποιός επέλεξε ένα φόρεμα με μακριά μανίκια και κουμπιά στο μπροστινό μέρος, που είχε μια μοναδική υφή και χρώματα. Συνδύασε το φόρεμα με μαύρες γόβες και απλά κοσμήματα. Η εμφάνισή της έκλεψε την παράσταση και έγινε αντικείμενο συζητήσεων στα social media.

Η Penelope Cruz είναι γνωστή για το στυλ της και συχνά επιλέγει εντυπωσιακά και ιδιαίτερα ρούχα για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Η ταινία “Parallel Mothers” είναι σκηνοθετημένη από τον Pedro Almodovar και ακολουθεί την ιστορία δύο γυναικών που γεννούν στο ίδιο νοσοκομείο και αναπτύσσουν μια στενή φιλία. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βενετίας και έχει λάβει θετικές κριτικές από τους κριτικούς.

δειτε ακομα