O Mauro Icardi κάνει unfollow την Wanda Nara.

Μετά από λίγους μήνες από τον χωρισμό του με την Wanda Nara, ο Mauro Icardi φαίνεται να συνεχίζει τη ζωή του. Ο 30χρονος σέντερ φορ που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει αναγεννηθεί και έχει πετύχει 9 γκολ μέχρι στιγμής, με την τουρκάλα ηθοποιό Devrim Özkan να έχει παίξει ρόλο σε αυτό.

Η ιστορία ξεκίνησε από μια φωτογραφία που ανέβασε ο Toreira στην οποία φαίνεται η Devrim Ozkan μαζί με τους παίκτες της ομάδας. Παρατηρήθηκε ότι ο Icardi και η Ozkan κρατούσαν τα δάχτυλά τους ενωμένα. Η Ozkan είναι ηθοποιός σε τούρκικες σαπουνόπερες και έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Γαλατάσαραϊ. Ήταν παρούσα στο γήπεδο για να δει τον Icardi στη νίκη της ομάδας του επί της Μπεσίκτας.

Ποια είναι η Devrim Ozkan

Η Ozkan είναι μόλις 24 ετών και είναι ηθοποιός σε δύο τουρκικές σαπουνόπερες. Πλησιάζει το ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και αν επιβεβαιωθεί η σχέση της με τον Icardi, αυτοί θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Μια εικόνα που περιέχει έναν υπερσύνδεσμο στο Instagram, με ένα κείμενο που αναφέρεται σε αυτόν τον σύνδεσμο και ένα σχέδιο που απεικονίζει έναν άνθρωπο που κρατά ένα κινητό τηλέφωνο. Ο σύνδεσμος οδηγεί σε μια ανάρτηση στο Instagram και περιλαμβάνει μια εικόνα ή βίντεο που μπορεί να ενδιαφέρει τον χρήστη. Το σχέδιο απεικονίζει έναν άνθρωπο που κρατά ένα κινητό τηλέφωνο και δείχνει την οθόνη του σε κάποιον άλλον. Αυτό το σχέδιο αποτελείται από μια σειρά από γραμμές και κύκλους και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μια εντύπωση κίνησης.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, η Devrim απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τους φίλους της, να ταξιδεύει, να φροντίζει τα ζώα της (έχει δύο σκύλους, μια γάτα και ένα άλογο), να ζωγραφίζει και να γυμνάζει το σώμα της. Είναι επίσης παθιασμένη με την τέχνη, τη φωτογραφία, τη μουσική (παίζει πιάνο πολύ καλά) και τα ηλιοβασιλέματα.

: 1; height: 1px;”>

Η είδηση έρχεται την ίδια στιγμή που η Wanda Nara ταξίδεψε με τα πέντε παιδιά της στο Λονδίνο, όπως δημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα. Φαίνεται ότι εκεί, το μοντέλο και μάνατζερ του Icardi συναντήθηκε με τον Maxi Lopez, πατέρα των τριών παιδιών της.

Μια ανάρτηση από @devrimozkan

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα