Υπερπαραγωγή: Η εντυπωσιακή υποδοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν στον Βλαντίμιρ Πούτιν

Η υποδοχή που ετοίμασε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην Πιονγκγιάνγκ μοιάζει με σκηνή από ταινία… υπερπαραγωγή! Κόκκινα χαλιά, χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό, πλήθη που χειροκροτούν, εντυπωσιακά πανό με πορτρέτα των δύο ηγετών και εντυπωσιακή παρουσία των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων στη βόρειοκορεατική πρωτεύουσα.

Ο Ρώσος πρόεδρος έφθασε στη Βόρεια Κορέα παρουσιάζοντας σε ένα πολιτικό περιβάλλον εν μέσω αμερικανικών προειδοποιήσεων και ανακοινώσεων για πιθανή αύξηση της στρατιωτικής πίεσης.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Πούτιν στην Πιονγκγιάνγκ μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες, καθώς η τελευταία τους συνάντηση είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Ρωσία.

Στον κατάλληλα διακοσμημένο αεροδρόμιο, οι δύο ηγέτες είχαν μια ζεστή υποδοχή, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να αγκαλιάζει και να φιλάει τον Πούτιν.

Η σύντομη συνάντησή τους έγινε με σκοπό την υπογραφή συμφωνιών για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες έχουν ήδη ενισχυθεί μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα