Ξεκαρδιστική “διαμάχη” μεταξύ των παιδιών του Μπερλουσκόνι και των γυναικών που παρευρέθηκαν στα πάρτι “Bunga Bunga”

Σύμφωνα με αναφορές του ιταλικού τύπου, αυτές οι γυναίκες είχαν προσκληθεί στα πάρτι που οργάνωνε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην έπαυλή του έξω από το Μιλάνο και στο σπίτι του στη Ρώμη. Ο Μπερλουσκόνι παρείχε σε κάθε μία από αυτές τις γυναίκες μηνιαίο μισθό ύψους 2.500 ευρώ και δωρεάν διαμονή σε κτίρια.

Ο σκοπός του Μπερλουσκόνι για αυτήν την οικονομική ενίσχυση ήταν ότι, λόγω της αρνητικής δημοσιότητας και του θορύβου που προκλήθηκε από τα δείπνα και τα πάρτι του, οι γυναίκες αυτές δυσκολευόνταν να βρουν εργασία.

Ωστόσο, τα τέσσερα παιδιά του Μπερλουσκόνι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη και αποφάσισαν από τα μέσα του Νοεμβρίου να διακόψουν την χορήγηση αυτού του μηνιαίου ποσού. Επιπλέον, από το τέλος της χρονιάς, δεν θα έχουν πλέον την δυνατότητα για δωρεάν διαμονή.

Δύο από τις γυναίκες δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν με την απόφαση αυτή. Η Μπάρμπαρα Γκουέρα, μέσω των δικηγόρων της, υποστηρίζει ότι σε προηγούμενη τηλεφωνική συνομιλία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι της υποσχέθηκε ότι η έπαυλη όπου μένει στο μέλλον θα μπορούσε να γίνει ιδιοκτησία της, ακόμη κι αν δεν μπορούσε να της την παραχωρήσει αμέσως διότι αυτό θα θεωρούνταν διαφθορά, λόγω δικαστικής διαδικασίας που ήταν εκείνη την περίοδο σε εξέλιξη.

Η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, από την πλευρά της, αναφέρει ότι “πρόκειται για μια συμφωνία αποζημίωσης που θα έπρεπε να τυποποιηθεί, γραπτώς, μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας για να αποτραπεί κάθε πιθανή κατάχρηση της υπόθεσης”. Οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι, υποστηρίζει η Σορτσινέλι, “προσβάλλουν την μνήμη του πατέρα τους, ο οποίος είχε επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει όλα τα κορίτσια μετά την ζημία που υπέστησαν”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα