Έγινε σοκολατένιο άγαλμα του Βασιλιά Κάρολου για την τελετή στέψης του

Πρόκειται για μια προτομή του Βασιλιά Καρόλου Γ’, η οποία κατασκευάστηκε με περισσότερα από 17 λίτρα λιωμένης σοκολάτας μόλις πριν από τη στέψη του. Το αγαλματίδιο ζυγίζει περίπου 23 κιλά και κατασκευάστηκε από περίπου 2.875 σοκολάτες, στα πλαίσια της τελετής στέψης του. Χρειάστηκαν τέσσερις εβδομάδες για να φτιαχτεί και απεικονίζει τον Κάρολο με τη στολή που θα φορέσει στις 6 Μαΐου κατά τη διάρκεια της τελετής.

Το αγαλματίδιο διακοσμήθηκε με μινιατούρες μπάρες Snickers, Mars, Twix, Milky Way, Galaxy και Bounty και κατασκευάστηκε από ομάδα σοκολατοποιών και κατασκευαστών μοντέλων για την εταιρεία ζαχαροπλαστικής Mars Wrigley’s με έδρα το Slough. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δείχνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εικόνα που επιθυμούσαν και τα χαρτονομίσματα, τα γραμμάτια και τα νομίσματα που θα κυκλοφορήσουν.

Η προτομή πρόκειται να εκτεθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Slough. Η στέψη αναμένεται να λάβει χώρα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και ο Βασιλιάς, μαζί με την Καμίλα, βασιλική σύζυγο και σύντομα βασίλισσα, θα είναι ο 40ος βασιλιάς που στέφεται εκεί από το 1066.

Η Emily Owen, διευθύντρια του brand δήλωσε ότι η ομάδα μελέτησε ώρες πλάνα του Βασιλιά για να καταγράψει την πραγματική του ομοιότητα και ότι η ομοιότητα του αγάλματος με τον Βασιλιά είναι απίστευτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα