Στιβ Αποστολόπουλος: Ο Έλληνος Αμερικανός που επιθυμεί να αγοράσει τους Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς και θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, εξετάζει την πώληση των μετοχών του σε μια ομάδα επενδυτών, μεταξύ των οποίων είναι και ο ελληνικής καταγωγής Στιβ Αποστολόπουλος. Ο Αποστολόπουλος προσέγγισε τον Τζόρνταν για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Χόρνετς, αλλά δεν βρέθηκε «χρυσή τομή». Ωστόσο, η διάθεση του Αποστολόπουλου να επενδύσει στα σπορ είναι δεδομένη.

Η περιουσία του Αποστολόπουλου υπολογίζεται στα 4 δισ. δολάρια, καθώς η οικογένειά του διαθέτει τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate στον Καναδά. Ο πατέρας του, Ανδρέας, μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και ιδρύσε την Triple Group of Companies, ενώ ο Στιβ συνέχισε να μεγαλώνει την εταιρεία του πατέρα του και να επενδύει σε εταιρείες τεχνολογίας μέσω της SIX Ventures.

Ο Στιβ Αποστολόπουλος, που σπούδασε στο Χάρβαρντ, έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση και η οικογένειά του διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate στις ΗΠΑ. Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος πέθανε το 2021 και τα ηνία πήρε ο γιος του Στιβ, ο οποίος έχει και άλλα δύο αδέλφια, τους Πίτερ και Τζιμ.

δειτε ακομα