Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Χιλή.

Σεισμός 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της περιφέρειας Μάουλε, στη βόρεια Χιλή, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC). Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 94 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κονστιτουσιόν και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 5 χιλιόμετρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ένας σεισμός 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της περιφέρειας Μάουλε, στη βόρεια Χιλή. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 94 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κονστιτουσιόν και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 5 χιλιόμετρα. Παρά το μεγάλο μέγεθος του σεισμού, δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Στα ανοικτά των ακτών της περιφέρειας Μάουλε, στη βόρεια Χιλή, σημειώθηκε σεισμός 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC). Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 94 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κονστιτουσιόν και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 5 χιλιόμετρα. Παρόλο που ο σεισμός ήταν ισχυρός, δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.

δειτε ακομα