Μενέντεζ: Παραπέμπεται λίγες ώρες μετά την επίθεση Ερντογάν

Λίγες ώρες αφότου ο Ερντογάν επιτέθηκε στον Μενέντεζ μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης, γίνεται γνωστό ότι ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Ναντίν Αρσλάνιαν Μενέντεζ, και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διαφθορά από μεγάλο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Πιο αναλυτικά, παραπέμφθηκαν σε δίκη για αδικήματα δωροδοκίας σχετικά με τη σχέση τους με τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη μέσω Twitter.

Οι εισαγγελείς του γραφείου του εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης ερευνούσαν αν ο Μενέντεζ και η σύζυγός του έλαβαν παράνομα δώρα.

Επιπλέον, το FBI και η IRS διερευνήσανε αν ο προγραμματιστής Φρεντ Ντέιμπς έδωσε στη σύζυγο του Μπομπ Μενέντεζ, Ναντίν, ράβδους χρυσού αξίας 400.000 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ κατηγορήθηκε για διαφθορά για δεύτερη φορά μέσα σε 10 χρόνια, σύμφωνα με το CNN.

Οι κανόνες του Δημοκρατικού Συνεδρίου της Γερουσίας θα αναγκάσουν τον Μενέντεζ να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων, αλλά μπορεί ακόμα να υπηρετήσει στην επιτροπή.

δειτε ακομα