«Μένει μέσα» και σήμερα ο Ερντογάν: Ακύρωσε προεκλογική εμφάνιση σε εγκαίνια γέφυρας

Συνεχίζεται η ανησυχία για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς, αν και συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του, ακυρώνει τις φυσικές του παρουσίες.

Ειδικότερα, αποφάσισε να μην παρευρίσκεται φυσικά στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας γέφυρας στα Άδανα, στη νότια Τουρκία, σήμερα Παρασκευή (28/4), σύμφωνα με τον προεδρικό ιστότοπο.

Αντίθετα, θα παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης από το γραφείο του.

Να σημειωθεί ότι ο τούρκος πρόεδρος σπάνια λείπει από εγκαίνια υποδομών που προωθούν την εκστρατεία του για την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου. Χθες δεν παρουσιάστηκε στα εγκαίνια μιας σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν πραγματοποιούσε τρεις δημόσιες εμφανίσεις ενώπιον κοινού την ημέρα και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προεκλογική εκστρατεία του.

Χλωμός ο Ερντογάν σε βιντεοκλήση με τον Πούτιν

Ο 69χρονος Ερντογάν ασθένησε το βράδυ της Τρίτης (25/4), δύο εβδομάδες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές και αναγκάστηκε να διακόψει μια ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη λόγω στομαχικών προβλημάτων. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να διακόψει και την προεκλογική εκστρατεία του.

Χθες, Πέμπτη, εμφανίστηκε σε βιντεοκλήση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο, φάνηκε πολύ χλωμός. Ο Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε πως ο Ερντογάν παρουσίασε στομαχικά προβλήματα και χρειάζεται να ηρεμήσει.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις προβλέπουν μια σκληρή διαμάχη μεταξύ του Ερντογάν και του αντιπάλου του για την προεδρία, Κεμάλ Κιλίτσνταρογλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα