Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Φήμες για κρίση στον γάμο τους έχουν ξεσπάσει

Μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί μόνος του στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, οι φήμες για μεγάλη κρίση στον γάμο του ζευγαριού ξεκίνησαν. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να χωρίσει αμέσως μετά την ενθρόνιση του βασιλιά Καρόλου, λόγω της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του Χάρι που αφουγκράζεται πολιτικές φιλοδοξίες.

Επιπλέον, πολλά διάσημα πρόσωπα που στήριξαν το ζευγάρι στην «επανάστασή» τους έχουν απομακρυνθεί από αυτό. Το ζευγάρι έχει χάσει δημοτικότητα και έχει καταλήξει να γίνεται αντικείμενο χλευασμού, ενώ αποκλείεται από βραβεία στο Χόλυγουντ.

Οι αποστάσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους για το Netflix και φημολογείται πώς η Μέγκαν Μαρκλ απομακρύνεται από τον πρίγκιπα Χάρι. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει την επόμενή της κίνηση γιατί γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση του ζευγαριού. Το περιοδικό News AU αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την ανανέωση όρκων της Έλεν Ντε Τζένερις με την Πόρσια ντε Ρόσι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρέμειναν χωριστά.

δειτε ακομα