Μαρίν Λε Πεν: Ο Εμπαπέ να μην δίνει υποδείξεις

Η Μαρίν Λε Πεν εξέφρασε την αντίθεσή της στα “ηθικά μαθήματα” του Κιλιάν Εμπαπέ, που πρόσφατα είχε προτρέψει τους Γάλλους να ψηφίσουν κατά της δεξιάς πτέρυγας στις επερχόμενες εκλογές.

«Οι Γάλλοι δεν έχουν ανάγκη να τους δίνουν οδηγίες ή να τους καθοδηγούν στην ψηφοφορία», τόνισε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό κανάλι CNN International, το οποίο μετέδωσε απόσπασμα της συζήτησης αυτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρίν Λε Πεν αναγνώρισε το ταλέντο του Κιλιάν Εμπαπέ ως ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι δεν ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά, εξέφρασε την ανησυχία της για την τάση αυτών των δημοφιλών προσώπων να επηρεάζουν τις εκλογικές επιλογές των πολιτών.

Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για “εκατομμυριούχους και ακόμη και δισεκατομμυριούχους που ζουν στο εξωτερικό” που απευθύνονται σε ανθρώπους που επιβιώνουν με μηνιαία εισοδήματα 1300 έως 1400 ευρώ, επεσήμανε. «Αυτοί οι άνθρωποι που δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες με τη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια, θα έπρεπε να κρατούν κάποια απόσταση», επεσήμανε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα