Κότες που εκτελούν σερφ και σκέιτμπορντ (βίντεο)

Μια ομάδα αθλητικών αυστραλιανών κοτόπουλων έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού για τους ντόπιους και τους διαδικτυακούς θαυμαστές τους. Η ιδιοκτήτρια Elaine Janes έχει προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων για την εβδομαδιαία συνεδρία body surfing που κάνει με τα κοτόπουλά της στο Point Lonsdale κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζει αυτή τη ρουτίνα τους τελευταίους 18 μήνες. Μία από τις κότες της, η Mrs Chook, έχει αναπτύξει πάθος για το bodysurfing και κάθε εβδομάδα βρίσκεται στο νερό.

Η Janes πετάει την κυρία Chook στα ρηχά κύματα του Ινδικού Ωκεανού περίπου πέντε φορές την εβδομάδα. Η ίδια δηλώνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα κοτόπουλο να αγαπήσει το νερό, αλλά η Mrs Chook έχει πάθος να βρίσκεται στο νερό και να κάνει bodysurfing. Οι άλλες κότες κάθονται σε βράχια ή εξερευνούν την άμμο πριν επιστρέψουν στο σπίτι για να πλυθούν και να σκουπιστούν.

Οι κότες έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού για τους ντόπιους που απολαμβάνουν να ξεκινούν τα πρωινά τους με τις κότες στην παραλία Ocean Grove, και για τους διαδικτυακούς θαυμαστές που απολαμβάνουν τα βίντεο TikTok της Janes.

δειτε ακομα

δειτε ακομα