Γερμανικό ΥΠΕΞ: Η Κύπρος βρίσκεται υπό την τουρκική κατοχή, όπως και η Κριμαία από τους Ρώσους.

Το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται στην κατοχή της Κριμαίας από τη Ρωσία και συγκρίνει αυτή την κατάσταση με την Τουρκική κατοχή στην Κύπρο, η οποία είναι επίσης αντίθετη με το Διεθνές Δίκαιο. Ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης πρότεινε τη σύλληψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για εγκλήματα πολέμου, αν και αυτό είναι αδύνατο στην παρούσα φάση. Η Κριμαία εξακολουθεί να είναι υπό Ρωσική κατοχή, παρά την αντίθεση του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατοχή της Κριμαίας από τη Ρωσία, καθώς αυτό είναι αντίθετο με το Διεθνές Δίκαιο. Επίσης, συγκρίνει αυτή την κατάσταση με την Τουρκική κατοχή στην Κύπρο, η οποία είναι επίσης αντίθετη με το Διεθνές Δίκαιο. Ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης πρότεινε τη σύλληψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για εγκλήματα πολέμου, αν και αυτό είναι αδύνατο στην παρούσα φάση. Επιπλέον, η Κριμαία εξακολουθεί να είναι υπό Ρωσική κατοχή, παρά την αντίθεση του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Ο Γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατοχή της Κριμαίας από τη Ρωσία, καθώς αυτό είναι αντίθετο με το Διεθνές Δίκαιο. Επιπλέον, συγκρίνει αυτή την κατάσταση με την Τουρκική κατοχή στην Κύπρο, η οποία είναι επίσης αντίθετη με το Διεθνές Δίκαιο. Ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης πρότεινε τη σύλληψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για εγκλήματα πολέμου, αν και αυτό είναι αδύνατο στην παρούσα φάση. Επιπλέον, η Κριμαία εξακολουθεί να είναι υπό Ρωσική κατοχή, παρά την αντίθεση του Διεθνούς Δικαστηρίου.

δειτε ακομα