Γαλλία: Γυναίκα σε κώμα μετά τον βιασμό της από 18χρονο που τη βασάνισε με σκουπόξυλο

Η γαλλική κοινωνία σοκάρεται από μια τρομερή υπόθεση βιασμού στο Χερβούργο, όπου ένας 18χρονος άνδρας με το όνομα Ουμάρ Ν. συνελήφθη για το βαρβαρικό έγκλημα. Το θύμα, μια 29χρονη γυναίκα, βρίσκεται σε κώμα μετά την άγρια σεξουαλική επίθεση και βασανισμό από τον έφηβο δράστη. Επίσης, ο νεαρός αναζητείται για σεξουαλική επίθεση κατά της 12χρονης αδελφής του το 2022.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επίθεση έγινε στις 4 Αυγούστου, όταν ο Ουμάρ Ν. εισήλθε στο σπίτι της γυναίκας, την κράτησε από τον λαιμό και την κακοποίησε με σκουπόξυλο. Μετά από αυτή την φρικτή επίθεση, η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε μακρά χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της.

Ο 18χρονος υπήρξε ήδη κατηγορούμενος πέντε φορές για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας από ανηλίκους δικαστήρια. Επίσης, ερευνάται για τον βιασμό της 12χρονης αδελφής του που διαπράχθηκε πέρυσι. Οι αρχές εντόπισαν τον δράστη από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που άφησε στο σπίτι του θύματος. Κατά την ανάκριση, ο συλληφθείς δεν έδειξε καμία ενσυναίσθηση ή μεταμέλεια για την πράξη του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα