Ευνουχισμοί στη Βρετανία: Μια περίπτωση απόλυτης παραβίασης των ηθικών κανόνων.

Στη Βρετανία έχει προκληθεί σάλος με μια υπόθεση πλήρους διαστροφής, καθώς ένας ιστότοπος μετέδιδε ζωντανά επί πληρωμή ευνουχισμούς, μέρος μιας αποκρουστικής επιχείρησης ακρωτηριασμών και άλλων σωματικών τροποποιήσεων. Ο Νορβηγός Marius Gustavson κατηγορείται ότι έκανε livestreaming ευνουχισμούς άλλων ανδρών σε ένα κοινό που πλήρωνε στην ιστοσελίδα του με το όνομα «eunuch maker». Ο Gustavson και άλλοι οκτώ άνδρες φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει ακραίες σωματικές τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης πέους. Οι διαδικασίες βιντεοσκοπούνταν και ανεβάζονταν στον ιστότοπο, όπου οι συνδρομητές πλήρωναν για να τις παρακολουθήσουν. Συνολικά, η επιχείρηση περιλάμβανε έως και 29 αδικήματα ακραίων τροποποιήσεων του σώματος, αφαίρεση μελών του σώματος, εμπόριο μελών του σώματος και ανάρτηση σχετικών βίντεο. Οι κατηγορίες αφορούν 13 φερόμενα θύματα.

Στο δικαστήριο του Westminster εμφανίστηκαν οι Gustavson, Nathaniel Arnold, Damien Byrnes και Jacob Crimi-Appleby, κατηγορούμενοι για ακραίες σωματικές τροποποιήσεις και αφαίρεση μελών του σώματος, με τη συναίνεση του Gustavson. Συνολικά, εννέα άνδρες εμφανίστηκαν σε δικαστήρια του κεντρικού Λονδίνου και της Ουαλίας σχετικά με τη φερόμενη αποκρουστική δραστηριότητα. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι τα περιστατικά έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, τη Σκωτία και τη νότια Ουαλία το πρωί της Τετάρτης.

Ο Άντριου Γκάσταβσον κατηγορείται για συνωμοσία και πέντε κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε πέντε θύματα, καθώς και για απόκτηση και κατοχή εγκληματικής περιουσίας, δημιουργία και διανομή παιδικής πορνογραφίας. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την αφαίρεση του μορίου ενός άνδρα, τη σύσφιξη των όρχεων ενός άλλου και το πάγωμα ενός ποδιού που απαιτούσε ακρωτηριασμό. Ο Gustavson εμφανίστηκε μαζί με τον Peter Wates, ο οποίος κατηγορείται για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης με πρόθεση. Ο Wates φέρεται να εμπλέκεται σε εννέα από τα 29 περιστατικά, ενώ ο Ρουμάνος Ion Ciucur φέρεται να εμπλέκεται σε δύο. Οι τρεις άνδρες προφυλακίστηκαν ενόψει της επόμενης εμφάνισής τους στις 19 Απριλίου. Επιπλέον, τρεις άλλοι άνδρες από το Νιουπορτ κατηγορούνται για συμμετοχή στην ίδια συνωμοσία. Η Μητροπολιτική αστυνομία ενθαρρύνει όσους έχουν παρόμοιες εμπειρίες να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή από την τοπική κλινική σεξουαλικής υγείας ή τον γιατρό τους.

δειτε ακομα