Έρευνα των New York Times: Ανησυχητικές ενδείξεις για τον Τζο Μπάιντεν

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα των New York Times, ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να χάνει έδαφος έναντι του πιθανού αντιπάλου του, του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Η έρευνα δείχνει ότι αν οι ψηφοφόροι ψήφιζαν σήμερα, το 48% θα ψήφιζε τον Τραμπ έναντι του 43% που θα ψήφιζαν τον Μπάιντεν.

Παρά τα στοιχεία που υποστηρίζουν την οικονομική επίδοση της χώρας, μόνο το ένα τέταρτο των ψηφοφόρων πιστεύει ότι η χώρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Επίσης, πολλοί πιστεύουν ότι η οικονομία πηγαίνει κακώς.

Η έρευνα αποκαλύπτει ανησυχητικές ενδείξεις για τον Μπάιντεν, με προβλήματα κυρίως στους γυναικείους, μαύρους και ισπανόφωνους ψηφοφόρους, καθώς και σε μέρος των εργατών.

Ενώ ο Τραμπ εξασφαλίζει υψηλή υποστήριξη από πρώην οπαδούς του, ο Μπάιντεν φαίνεται να χάνει ψήφους, με ένα ποσοστό από αυτούς να στηρίζει πλέον τον Τραμπ.

Πέραν της οικονομίας, η ηλικία του Μπάιντεν και η σταθερή υποστήριξή του προς το Ισραήλ αναφέρονται ως λόγοι που προκαλούν αμφιβολίες σε ορισμένα τμήματα του εκλογικού σώματος των Δημοκρατικών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα