Επέμβαση για ύψος: Έδωσε 167.000 δολάρια για να αυξήσει το ύψος του

Υπάλληλοι στην τεχνολογική βιομηχανία συχνά αναζητούν τον Kevin Debiparshad για μια επέμβαση επιμήκυνσης των ακρών τους.

Στο Λος Άντζελες, ένας πλαστικός χειρουργός που εξειδικεύεται στην επέμβαση αύξησης ύψους έχει πολλούς εργαζόμενους της τεχνολογίας στα πελάτες του. Το LimbplastX Institute άνοιξε το 2016 από τον Kevin Debiparshad και η επιχείρησή του ανθούσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο γιατρός υπόσχεται στους πελάτες του ότι μπορούν να αυξήσουν το ύψος τους από 7 έως 15 εκατοστά. Για να επιτύχει αυτό, ο γιατρός σπάει τα μηριαία οστά των ασθενών και τοποθετεί μεταλλικά καρφιά σε αυτά που μπορούν να ρυθμιστούν. Τα καρφιά επεκτείνονται καθημερινά για τρεις μήνες με ένα μαγνητικό τηλεχειριστήριο. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μήνες και οι ασθενείς χρειάζονται χρόνο για να αναρρώσουν πλήρως.

Ένας από τους ασθενείς δήλωσε πως του πήρε τουλάχιστον τρεις μήνες για να φύγει από το σπίτι του, αλλά παραμένει ευχαριστημένος επειδή κέρδισε 7,5 πόντους ύψους. Η τιμή της επέμβασης κυμαίνεται από 70.000 έως 150.000 δολάρια ανάλογα με το πόσο υπάρχει η επιθυμία για αύξηση του ύψους. Ο γιατρός έχει πελάτες στελέχη εταιριών, ηθοποιούς και υπαλλήλους οικονομικών υπηρεσιών. Πολλοί είναι εργαζόμενοι στον τομέα της τεχνολογίας – κυρίως άνδρες, αλλά και μερικές γυναίκες – που έχουν προβεί στην επέμβαση. Ο κοινός πλαίσιος τους παράγοντας είναι ο πλούτος.

δειτε ακομα