Δίκη Τραμπ: Πρωτοφανής ποινική δίωξη κατά πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, γνωστή και ως Στέφανι Κλίφορντ, έγινε γνωστή λόγω της σεξουαλικής της συνάντησης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιούλιο του 2006. Σε συνέντευξή της στο CBS το 2018, αποκάλυψε ότι είχαν σεξ χωρίς προφυλακτικό και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της μαζί του. Ο Τραμπ φέρεται να της υποσχέθηκε μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», αλλά δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

Η Στόρμι είναι ηθοποιός του πορνό, στριπτιζέζ, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες. Σε μια άλλη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει ότι χτύπησε απαλά στα οπίσθια του Τραμπ με ένα τεύχος του περιοδικού Forbes κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών τους και αυτό άλλαξε τη συμπεριφορά του προέδρου.

Η παραπομπή του Τραμπ σε δίκη κατόπιν έρευνας για χρηματισμό ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της, έχει βάλει τη Στόρμι στο επίκεντρο της επικαιρότητας.Στόρμι Ντάνιελς καταλήγει στο ότι είναι μια πρώην στριπτιζέζ και πορνοστάρ που κατήγγειλε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον τότε επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο Τραμπ της είχε πει ότι είναι όμορφη και έξυπνη, ακριβώς σαν την κόρη του Ιβάνκα. Η Στόρμι περιέγραψε την ερωτική τους συνάντηση ως κάτι αδιάφορο και ότι σε μια δεύτερη συνάντησή τους δεν έκαναν σεξ. Κατήγγειλε ότι δέχτηκε πιέσεις από τον πρώην μάνατζερ και δικηγόρο της να υπογράψει πολλές ψευδείς δηλώσεις ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Τραμπ. Επίσης, αναφέρει ότι ένας άγνωστος άνδρας της είχε πει να μην αναφέρει τίποτα για τον Τραμπ και την προειδοποίησε για την ασφάλεια της κόρης της. Η Στόρμι Ντάνιελς έγινε γνωστή και από τη συμμετοχή της στην ταινία “The 40-Year-Old Virgin” και από το γεγονός ότι ήταν η φιλενάδα του μπασίστα των Mötley Crüe, Νίκι Σιξ, και έχει παίξει σε πολλές πορνοταινίες.Η Στόρμι επέλεξε το καλλιτεχνικό όνομα «Ντάνιελς» λόγω μιας διαφήμισης του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς. Το 2002 έκανε πρεμιέρα ως πορνοστάρ και έχει υποψηφιότητες για βραβεία στη βιομηχανία του κινηματογράφου πορνό. Εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wake Up Call» των Maroon 5 και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40». Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει μια κόρη. Λατρεύει τα άλογα και είναι ιδιοκτήτρια πολλών, ενώ έχει αποσπάσει διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες. Το 2010 είχε προταθεί ως υποψήφια με τους Ρεπουμπλικανούς στη Λουιζιάνα κατά τη διάρκεια μιας σειράς αποκαλύψεων σεξουαλικού περιεχομένου που αφορούσαν το κόμμα.

Η Στόρμι επέλεξε το όνομα «Ντάνιελς» λόγω της διαφήμισης του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς. Το 2002 έκανε πρεμιέρα ως πορνοστάρ και έχει υποψηφιότητες για βραβεία στη βιομηχανία του κινηματογράφου πορνό. Έχει εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40». Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει μια κόρη. Είναι ιδιοκτήτρια πολλών αλόγων και έχει αποσπάσει διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες. Το 2010 είχε προταθεί ως υποψήφια με τους Ρεπουμπλικανούς στη Λουιζιάνα κατά τη διάρκεια μιας σειράς αποκαλύψεων σεξουαλικού περιεχομένου που αφορούσαν το κόμμα.

Η Στόρμι είναι πορνοστάρ και επέλεξε το όνομα «Ντάνιελς» λόγω της διαφήμισης του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς. Έχει υποψηφιότητες για βραβεία στη βιομηχανία του κινηματογράφου πορνό και εμφανίζεται σε βίντεο κλιπ και την ταινία «Παρθένος Ετών 40». Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει μια κόρη. Είναι ιδιοκτήτρια αλόγων και έχει αποσπάσει διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες. Το 2010 είχε προταθεί ως υποψήφια με τους Ρεπουμπλικανούς στη Λουιζιάνα κατά τη διάρκεια μιας σειράς αποκαλύψεων σεξουαλικού περιεχομένου που αφορούσαν το κόμμα.Η υποψήφια για τη Γερουσία επικεντρωνόταν σε θέματα όπως η οικονομία, η γυναικεία επιχειρηματικότητα και η προστασία των παιδιών. Εάν εκλεγόταν, είχε δεσμευτεί να αποσυρθεί από τον χώρο του πορνό. Ωστόσο, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για τη Γερουσία, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αποσυρθεί. Ταυτόχρονα, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δεν την αντιμετώπισαν σοβαρά ως υποψήφια.

Η υποψήφια επικεντρωνόταν σε οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά θέματα, όπως η προστασία των παιδιών και η γυναικεία επιχειρηματικότητα. Εάν εκλεγόταν, είχε υποσχεθεί να αποσυρθεί από τον χώρο του πορνό. Ωστόσο, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για τη Γερουσία. Παράλληλα, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δεν την αντιμετώπισαν σοβαρά ως υποψήφια.

Η υποψήφια επικεντρωνόταν σε οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά θέματα, όπως η προστασία των παιδιών και η γυναικεία επιχειρηματικότητα. Εάν εκλεγόταν, είχε υποσχεθεί να αποσυρθεί από τον χώρο του πορνό. Ωστόσο, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για τη Γερουσία. Επιπλέον, εξαπέλυσε κριτική κατά των ΜΜΕ, κατηγορώντας τα ότι δεν την αντιμετώπισαν σοβαρά ως υποψήφια.

δειτε ακομα