Ανακαλύφθηκαν πάνω από 70 πυροβόλα όπλα και 3.000 σφαίρες στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στην ιδιοκτησία του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί (Λουαρέ) στις 22 Φεβρουαρίου, οι χωροφύλακες ανακάλυψαν περισσότερες από 3.000 σφαίρες και 72 πυροβόλα όπλα. Σύμφωνα με την εισαγγελία της Montargis, ο ηλικιωμένος ηθοποιός, ηλικίας 88 ετών, δεν είχε άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου, γεγονός που οδήγησε σε έρευνα για παράνομη αποθήκευση, απόκτηση και κατοχή όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ, λόγω της έντασης μεταξύ των παιδιών του.

Γιατί πραγματοποιήθηκε έρευνα;

Η έρευνα προκλήθηκε μετά από έκθεση που ανέφερε την ύπαρξη πυροβόλου όπλου στην κατοχή του Αλέν Ντελόν, με τις ανησυχίες για την υγεία του ηθοποιού και τις οικογενειακές διαμάχες να οδηγούν στη διεξαγωγή της έρευνας.

Τι βρέθηκε στο σπίτι;

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύφθηκαν 72 πυροβόλα όπλα, συμπεριλαμβανομένων όπλων κατηγοριών Α, Β και συλλεκτικών, καθώς και περισσότερες από 3.000 σφαίρες. Αναφέρθηκε επίσης το ύπαρξη σκοπευτηρίου στο ακίνητο.

Οικογενειακή κόντρα

Μια συνέντευξη του γιου του Αλέν Ντελόν προκάλεσε κόντρες στην οικογένειά του, με τον ηλικιωμένο ηθοποιό να αντιμετωπίζει τις δηλώσεις του γιου του με θυμό και να υποβάλλει μήνυση. Ο Αλέν Ντελόν, που υποφέρει από σοβαρές προβλήματα υγείας, δεν ανέχεται την ευάλωτη του κατάσταση και αντιδρά με έντονο τρόπο στις αποκαλύψεις του γιου του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα