Γιατί τόσες πολλές γυναίκες προσποιούνται ακόμη ότι έρχονται σε οργασμό

Η Jana Hocking ζητάει από τους followers της στο Instagram να της στείλουν παράνομες σεξουαλικές ιστορίες και τις δημοσιεύει ανώνυμα με σέξι φωτογραφίες. Η γυναίκα σημειώνει ότι πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμούς και τα λάθη στο σεξ τα κάνουν οι άντρες, σύμφωνα με τη σεξολόγο του Instagram.

Σύμφωνα με μια ειδικό, οι σεξουαλικές σκηνές στις ταινίες δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, καθώς οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό με το παραμικρό άγγιγμα. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο προκαταρκτικό παιχνίδι και στον ανασταλτικό έλεγχο, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σώμα μας σαν μια αδάμαστη ζούγκλα. Η επικοινωνία μεταξύ των εταίρων είναι σημαντική, καθώς το σημείο G δεν βρίσκεται απαραίτητα στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με μια ομάδα φίλων, ο οργασμός σπάνια προέρχεται από απλή διείσδυση, αλλά από τη διέγερση της κλειτορίδας. Η διέγερση της κλειτορίδας είναι απαραίτητη για την επίτευξη οργασμού, σύμφωνα με μια μελέτη.

Η πλειονότητα των 1.055 γυναικών που αξιολογήθηκαν από το Κέντρο Προαγωγής Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα ανέφερε ότι συχνά δεν φτάνουν σε οργασμό μόνο μέσω της σεξουαλικής επαφής. Η έρευνα συνιστά στα ζευγάρια να εξερευνήσουν εναλλακτικούς τρόπους για την επίτευξη κορύφωσης, όπως η στοματική διέγερση ή η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών, που είναι δημοφιλής για την περιοχή της κλειτορίδας.

Πόσο επηρεάζει το σεξ το αλκοόλ

Η Jana αναφέρει ότι οι γυναίκες είναι εν μέρει υπεύθυνες για τη λανθασμένη πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν οργασμούς εύκολα. Υποστηρίζει ότι οι γυναίκες συχνά λένε ψέματα για τους οργασμούς τους και ότι η διείσδυση δεν είναι απαραίτητη για τον οργασμό. Προτείνει στους άνδρες να δώσουν περισσότερη προσοχή στην περιοχή της κλειτορίδας και στις γυναίκες να σταματήσουν να προσποιούνται οργασμούς και να εκπαιδεύσουν τους συντρόφους τους για την σωστή διέγερση.

δειτε ακομα