Οι χειλαρέοι με «διαμαντένια» απόχρωση είναι η λαμπερή τάση στο μακιγιάζ.

Η λάμψη και η γοητεία επιστρέφουν στο προσκήνιο μετά από δεκαετίες με λαμπερά, μεταλλικά looks που έκαναν θραύση στη δεκαετία του ’90. Πολλές διάσημες προσωπικότητες επέστρεψαν σε αυτήν την τάση και υιοθέτησαν σχεδόν κάθε λαμπερή απόχρωση που υπάρχει, από το παγωμένο eyeliner μέχρι το πράσινο glitter. Έτσι, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι τα διαμαντένια χείλη είναι επίκαιρα στο TikTok.

Αλλά δεν χρειάζεται να βάλετε στρας στα χείλη σας ή να τα πασπαλίσετε με γκλίτερ. Για να πετύχετε αυτήν την τελευταία τρέλα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών, μολύβι και το αγαπημένο σας gloss για να δημιουργήσετε χείλη με λάμψη και έντονο χρώμα.

Δώστε λοιπόν λάμψη στο μινιμαλιστικό σας μακιγιάζ προσθέτοντας την τάση των διαμαντένιων χειλιών στην τακτική σας ρουτίνα. Πώς θα το κάνετε; Παρακάτω ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα χείλη σας να λάμπουν σαν διαμάντι όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Πώς να δημιουργήσετε το εφέ των διαμαντένιων χειλιών

Ξεκινήστε με μια γρήγορη απόλεπιση των χειλιών και μια γρήγορη ενυδατική περιποίηση. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε ένα primer για να εξασφαλίσετε ότι η τεχνική θα διατηρήσει την υγρασία των χειλιών σας και δεν θα τα ξηράνει.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα λαμπερό eyeliner, το αγαπημένο σας μολύβι χειλιών και ένα ενυδατικό lip gloss. Αν το gloss σας έχει και λίγη λάμψη καλύτερα. Απλώστε το eyeliner κατά μήκος του τόξου του έρωτα και στο κέντρο του κάτω χείλους σας. Δεν χρειάζεται να είστε ακριβείς σε αυτό το βήμα, αφού θα τα αναμείξετε όλα καλά στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μολύβι στις γωνίες των χειλιών σας και εργαστείτε προς την κατεύθυνση της λάμψης. Χρησιμοποιήστ

δειτε ακομα