Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά χρωμάτων BLONDME. Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει την ανανεωμένη συλλογή χρωμάτων BLONDME.

Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τη νέα σειρά BLONDME, η οποία βοηθά τους κομμωτές να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στο ξανθό και να γίνουν η αρχή της αρχής στο BLONDE. Η ευέλικτη σειρά ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία Anti-Metal Bond Protection στα προϊόντα χρώματος της BLONDME, προσφέροντας τη δυνατότητα στους κομμωτές να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση στα ξανθά μαλλιά και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά και σαγηνευτικά looks για κάθε πελάτισσά τους.

Η σειρά BLONDME δείχνει ότι υπάρχει ένα ξανθό για τον καθένα ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των μαλλιών, την ηλικία ή το φύλο. Η συλλογή προϊόντων χρώματος BLONDME ανανεώνεται και προσφέρει στους επαγγελματίες κομμωτές φανταστικές καινοτομίες και απόδοση με νέα, βελτιωμένα προϊόντα για ξάνοιγμα και ρεφλέ, δίνοντας τη δυνατότητα στο κομμωτήριο να γίνει ο ανώτερος ειδικός στα ξανθά.

Η νέα και βελτιωμένη σειρά από σκόνες ξανοίγματος της BLONDME με ενσωματωμένο Σύστημα Anti-Metal Bond Protection προσφέρει βελτιωμένη σκόνη υψηλής απόδοσης με λιγότερη διόγκωση και τέλειο ξάνοιγμα, clay lightener με μία μοναδική παχύρρευστη σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για ελεύθερες τεχνικές και νέο swell-control lightener για υπηρεσίες με ακρίβεια.υλλογή περιλαμβάνει το BLONDME Bleach & Tone με τρεις αποχρώσεις πρόσθετων για ξάνοιγμα και εξουδετέρωση σε ένα βήμα για την επίτευξη της τέλειας βάσης. Επιπλέον, περιλαμβάνει το BLONDME Deep Toning με πέντε αναμίξιμες αποχρώσεις deep toning σχεδιασμένες για ενίσχυση στις βάσεις μαλλιών 5-8, καθώς και το BLONDME Blonde Lifting με έξι αποχρώσεις υψηλής απόδοσης ξανοιχτικές αποχρώσεις για έως και 5 τόνους ξάνοιγμα και ρεφλέ σε ένα βήμα. Τέλος, περιλαμβάνει το BLONDME Lift & Blend με έξι αποχρώσεις για ξάνοιγμα και κάλυψη λευκών σε ένα βήμα με έως και 4 τόνους ξάνοιγμα. Το σύστημα BLONDME Dual Bond παρέχει ισχυρούς δεσμούς για δυνατά ξανθά μαλλιά. Η συλλογή αποχρώσεων της BLONDME συμπληρώνεται από τη σειρά περιποίησης της BLONDME και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση κάθε ανάγκης των ξανθών μαλλιών.α προϊόντων περιποίησης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Anti-Metal Bond Protection στα προϊόντα χρώματος και ξανοίγματος BLONDME προστατεύει τους δεσμούς της τρίχας και ελαχιστοποιεί το σπάσιμο της τρίχας. Επιπλέον, η τεχνολογία 3D Bond Creation στα προϊόντα περιποίησης κομμωτηρίου BLONDME δημιουργεί τρισδιάστατους δεσμούς και σταθεροποιεί τη δομή της τρίχας για περισσότερη δύναμη και ελαστικότητα μεγάλης διάρκειας. Το Σύστημα Dual Bond στα προϊόντα χρώματος και περιποίησης BLONDME βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της φθοράς σε όλα τα επίπεδα και προστατεύει τους δεσμούς κατά τη διάρκεια χημικών διεργασιών, ενώ βοηθά στη δημιουργία νέων δεσμών.

Η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης κομμωτηρίου BLONDME προσφέρει στους κομμωτές την αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της βαφής και του ξανοίγματος, ενώ παράλληλα προσφέρει στους πελάτες το τέλειο ξανθό χρώμα. Η τεχνολογία Anti-Metal Bond Protection σε συνδυασμό με έναν νέο βιοδιασπώμενο χηλικό παράγοντα που αιχμαλωτίζει και εξουδετερώνει τα μεταλλικά ιόντα στην τρίχα, περιορίζει ακόμα περισσότερο το σπάσιμο της τρίχας και βελτιστοποιεί τα χρωματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η τεχνολογία 3D Bond Creation στα προϊόντα περιποίησης κομμωτηρίου BLONDME δημιουργεί τρισδιάστατους δεσμούς και σταθεροποιεί τη δομή της τρίχας για περισσότερη δύναμη και ελαστικότητα μεγάλης διάρκειας.

Η σειρά περιποίησης κομμωτηρίου BLONDME προσφέρει επίσης τα 8 BLONDME looks και τεχνικές σχεδιασμένες από τους πιο καταξιωμένους ειδικούς στο χρώμα του ξανθού παγκοσμίως. Με αυτή τη σειρά προϊόντων περιποίησης, κάθε κομμωτής μπορεί να γίνει αυθεντία στο ξανθό και να μετατρέψει κάθε τάση ξανθού σε fashion look κομμωτηρίου. Επιπλέον, η σειρά προϊόντων περιποίησης κομμωτηρίου BLONDME προσφέρει βελτιωμένη δομή προϊόντων και αναβαθμισμένη τεχνολογία, με νέες ανακυκλώσιμες συσκευασίες που σέβονται το περιβάλλον.

Η Schwarzkopf Professional παροτρύνει τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χρησιμοποιούν τα hashtags #BLONDME και #schwarzkopfpro και να ακολουθούν τον λογαριασμό @schwarzkopfpro. Η ανανεωμένη σειρά BLONDME Colour της Schwarzkopf Professional θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2023.

Η Henkel AG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε διάφορους τομείς, κατέχοντας ηγετικές θέσεις στους τομείς των Συγκολλητικών Τεχνολογιών, των Απορρυπαντικών & Οικιακής Φροντίδας και του Beauty Care. Ιδρύθηκε το 1876 και έχει πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 52,000 εργαζομένους παγκοσμίως και κατέγραψε πωλήσεις ύψους πάνω από €20 δις. το 2019. Η Henkel Hellas, που ανήκει πλήρως στην Henkel AG & Co, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1968 και είναι επιτυχημένος προμηθευτής επώνυμων προϊόντων στους τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών.

δειτε ακομα