Πώς να ενσωματώσετε το γαλλικό στυλ διακόσμησης εσωτερικού χώρου στο σπίτι σας

Το French-girl stylish είναι ένα εφήμερο στυλ που συνδυάζει φρέσκες και νέες ιδέες με παραδοσιακά στοιχεία, δημιουργώντας μοναδικούς και εκπληκτικούς εσωτερικούς χώρους στα διαμερίσματα του Παρισιού. Οι Γάλλοι είναι επιδέξιοι στο να θέτουν τον πήχη για μοναδικούς εσωτερικούς χώρους, αναμειγνύοντας το στυλ από πολλές εποχές και σχεδιαστικές περιόδους. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαχρονικά, με μια αβίαστη ενέργεια που ενσαρκώνει τον τρόπο ζωής των Γαλλίδων.

Αντίθεση και αντίφαση

Καρέκλα

Η αισθητική των Γαλλίδων επιδιώκει την αντιπαράθεση μεταξύ παλαιού και νέου, σκληρού και μαλακού, καμπύλων και γεωμετρικών στοιχείων. Στα διαμερίσματά τους, οι Γαλλίδες επιλέγουν συχνά έπιπλα με έντονη παρουσία, όπως εντυπωσιακά φωτιστικά σε συρμάτινα φινιρίσματα χρυσού, μαύρου και χαλκού, καθώς και κλασικά έπιπλα του μεσαίου αιώνα. Τα αντίκες και τα παλαιά κομμάτια συνδυάζονται με τα σύγχρονα, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό στυλ. Επίσης, οι Γαλλίδες προτιμούν φυσικά και organic στοιχεία, όπως καρέκλες από ζαχαροκάλαμο, κομοδίνα και πόρτες ντουλαπιών. Η αρχιτεκτονική κομψότητα των διαμερισμάτων ενσωματώνεται στο στυλ, συνδυάζοντας την παράδοση με το μοντέρνο.

Οργανικές πινελιές

Κρεβάτι

Η αισθητική των Γαλλίδων ενσωματώνει οργανικά σχήματα και υλικά με υφή και γοητεία στα αξεσουάρ και στα κομμάτια διακόσμησης τους. Οι καθρέφτες, τα βάζα και άλλα διακοσμητικά κομμάτια συχνά αποδίδουν αφηρημένα τη γυναικεία μορφή. Επιπλέον, τα αποξηραμένα λουλούδια και τα κλαδιά πάμπας προσθέτουν μια οργανική πινελιά στους εσωτερικούς χώρους. Η αισθητική συνδυάζει το μοντέρνο με τον mid-century σχεδιασμό και δημιουργεί ένα επιτηδευμένα χαλαρό στυλ με αίσθηση τυχαίας ατέλειας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα