Πορτοκαλί κραγιόν για λάμψη στο πρόσωπο εμπνευσμένη από την γεύση του «Pumpkin Spice»

Καθώς το φθινόπωρο πλησιάζει, οι τάσεις στο ρουζ έχουν αρχίσει να εστιάζουν σε πιο ζεστούς τόνους, όπως οι τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ. Οι επιλογές κυμαίνονται από ροδακινί χρώματα μέχρι τις αποχρώσεις της κανέλας, ενώ το πορτοκαλί ρουζ έχει αρχίσει να αντικαθιστά το διαχρονικό ροζ που είχε κυριεύσει τα social media τους τελευταίους μήνες.
Σύμφωνα με το Bustle, το πορτοκαλί ρουζ είναι μια επίκαιρη επιλογή που ταιριάζει σε σχεδόν κάθε τόνο δέρματος, παρέχοντας μια λάμψη ζεστών αποχρώσεων.

Το μακιγιάζ «cinnamon spice girl» περιλαμβάνει βαθύτερες αποχρώσεις για μάτια, μάγουλα και χείλη, ενώ η λάμψη «pumpkin spice» προσανατολίζεται σε επιδερμίδες με πορτοκαλί αποχρώσεις. Από απαλές ροδακινί πούδρες έως έντονα κρεμώδη πορτοκαλί ρουζ, το αποτέλεσμα είναι λαμπερό και μονοχρωματικό.

Επιλογή του κατάλληλου πορτοκαλί ρουζ

Αν και το ροζ έχει είναι κλασικό στον χώρο του ρουζ, το πορτοκαλί μπορεί να φανεί λίγο πιο ακατάλληλο. Ωστόσο, υπάρχει πραγματικά κατάλληλο πορτοκαλί ρουζ για κάθε τόνο δέρματος.

Η Lottie, makeup artist, υποστηρίζει ότι οι ροδακινί και πορτοκαλί τόνοι προσθέτουν θηλυκότητα, κάνοντας την επιλογή τους καλή για όσους έχουν ροδόχρους τόνους, ενώ η Lora Arellano της Melt Cosmetics δηλώνει ότι οι ροδακινί αποχρώσεις προσδίδουν υγειή χρώμα σε επιδερμίδες με κίτρινο, λαδί υπότονο.

Έτσι, το πορτοκαλί ρουζ ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος, ανεξάρτητα από την απόχρωση του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα