Η INDOLA γιορτάζει τους πραγματικούς λάτρεις του χρώματος με τη δημοφιλή συλλογή PCC…

Η INDOLA είναι μια επαγγελματική μάρκα μαλλιών που προσφέρει μια πλούσια συλλογή προϊόντων με την ονομασία SimplySmarterCOLOUR. Η εταιρεία εμπνέεται από την αληθινή ζωή και τη δουλειά των επαγγελματιών κομμωτών και διασφαλίζει ότι οι κομμωτές έχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα. Επιπλέον, παρέχει τα πιο όμορφα και μοντέρνα looks μέσα από τη συλλογή StreetStyleCollection, η οποία αντλεί έμπνευση από τις παγκόσμιες τάσεις των street styles.

Η INDOLA έχει γίνει ένα από τα πιο αξιόπιστα brands επαγγελματικής βαφής στην αγορά. Το 2023 είναι η χρονιά αφιερωμένη στον εορτασμό της κοινής μας αγάπης για το χρώμα. Η συλλογή αποχρώσεων της INDOLA προσφέρει αξιόπιστη τεχνολογία και τεχνογνωσία σε κομμωτές σε όλο τον κόσμο, με εντυπωσιακά χρωματικά αποτελέσματα.

Στον πυρήνα της INDOLA βρίσκεται το χρώμα, και ο κυριότερος στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους κομμωτές να αναπτύξουν τις υπηρεσίες χρώματος και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με μια επαγγελματική βαφή υψηλής απόδοσης. Οι συνθέσεις της INDOLA προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και παρέχουν έξυπνες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των κομμωτών. Η σειρά Smart Creatives προσφέρει πολλαπλά οφέλη που μεγιστοποιούν τις δυνατότητες των υπηρεσιών των κομμωτών, ενώ το Color Transformer αντικαθιστά μια ολόκληρη ημιμόνιμη σειρά βαφής.st.gr/image/s750x/webp/file/files/1/2023/03/INDOLA_3.jpg 750w, https://www.newsbeast.gr/image/s400x/webp/file/files/1/2023/03/INDOLA_3.jpg 400w, https://www.newsbeast.gr/image/s680x/webp/file/files/1/2023/03/INDOLA_3.jpg 680w, https://www.newsbeast.gr/image/s830x/webp/file/files/1/2023/03/INDOLA_3.jpg 830w” sizes=”100vw” type=”image/webp”>

Η INDOLA ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τους κομμωτές, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, με vegan συνθέσεις*, ενώ όλες οι συνθέσεις των Developers παράγονται σε εργοστάσιο που λειτουργεί με 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Η INDOLA έχει φιλόδοξους μακροπρόθεσμους στόχους να μειώσει τις εκπομπές CO2 στην παραγωγή κατά 65%* έως το 2025 και να γίνει φιλική για το κλίμα στις δικές της δραστηριότητες έως το 2030***.

* Φόρμουλα χωρίς παράγωγα ζωικής προέλευσης.

**Από τις εργασίες μας ανά τόνο προϊόντος (vs. 2010).

***Ως μέρος της Henkel.

INDOLA. #SimplySmarterCOLOUR Προϊόντα με μια ματιά:

INDOLA PCC προσφέρει ένα περιεκτικό χαρτοφυλάκιο με 85 αναμίξιμες αποχρώσεις για τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας:

 • 14 Natural αποχρώσεις με έως και 100% κάλυψη
 • 11 Cool & Neutral αποχρώσεις με έως και 70% κάλυψη
 • 44 Fashion αποχρώσεις με έως και 70% κάλυψη
 • 16 Intense Coverage αποχρώσεις με έως και 100% κάλυψη σε ανθεκτικά μαλλιά

Η INDOLA χρησιμοποιεί μια σειρά Developers υψηλής απόδοσης διαθέσιμα σε 4 επίπεδα ισχύος συμβατά με όλες τις συλλογές μόνιμης βαφής της INDOLA, δίνοντας βελτιστοποιημένα αποτελέσματα με:

 • Χρώμα μεγάλης διάρκειας
 • Υπέροχη λάμψη
 • Ειδικά συστατικά περιποίησης για λεία  και απαλά μαλλιά
 • Άψογα χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια

Τα INDOLA Smart Creatives περιλαμβάνουν:

INDOLA Color Transformer τεχνολογία που μετατρέπει τις μόνιμες αποχρώσεις σε ημιμόνιμες με εύκολη ανάμιξη 1:1.

 • Μετατρέπει 80+ αποχρώσεις σε ημιμόνιμες**** με άψογα αποτελέσματα από τη ρίζα έως τις άκρες
 • Απαλή και περιποιητική σύνθεση που ενισχύει την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών

****Δεν είναι συμβατό με τα Intense Coverage, CREA-bold, XpressColor, Blonde Expert Highlifts

Οι INDOLA CREAMIX και CREABOLD αποχρώσεις, δημιουργήθηκαν για να δίνουν τη δυνατότητα στους κομμωτές να δημιουργούν τη δική τους χρωματική παλέτα!

6 CREAMIX shades για όλες τις μόνιμες και ημιμόνιμες υπηρεσίες που απαιτούν εξατομικευμένα αποτελέσματα:

 • Συλλογή από 5 mix tones (0.11, 0.22, 0.44, 0.66 and 0.99) που παρέχουν ζωηρά αποτελέσματα και 1 καθαρό τόνο​ (0.0) με έλαιο βερίκοκου που ενισχύει τη λάμψη
 • Mix tones: ενισχύστε τις τονικές κατευθύνσεις της PCC, δημιουργήστε νέα, εξατομικευμένα αποτελέσματα ή καταπολεμήστε τους ανεπιθύμητους ζεστούς τόνους
 • Clear (0.00): αυξήστε τα αποτελέσματα ξανοίγματος των αποχρώσεων της PCC έως και 1 επίπεδο για ένα sun kissed αποτέλεσμα

8 CREABOLD αποχρώσεις προσφέρουν έντονα χρωματικά αποτελέσματα προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις πελάτισσες που δεν τους αρκούν ποτέ τα χρώματα!

 • Μία συλλογή από αναμίξιμες άμεσες βαφές που παρέχουν λαμπερά και εκθαμβωτικά αποτελέσματα ενισχυμένα από συστατικά που προσδίδουν λάμψη
 • Για ημιμόνιμα αποτελέσματα έως και 15 λουσίματα*****
 • Εφαρμόζονται εύκολα μόνα τους ή μπορούν να αναμιχθούν με το INDOLA Color Treatment για πιο απαλά παστέλ αποτελέσματα.

*****8 λουσίματα για παστέλ λεβάντα

Το χαρτοφυλάκιο της INDOLA περιλαμβάνει επίσης τα Service Essentials για καλύτερη προστασία ενάντια σε δύο από τα πιο ανεπιθύμητα χρωματικά αποτελέσματα:

 • NN2  – Πείτε αντίο στις ενοχλήσεις και τη δημιουργία λεκέδων στο τριχωτό χάρη στο ΕΝΑ πρόσθετο βαφής – που μπορεί είτε να εφαρμοστεί στο δέρμα είτε να αναμιχθεί στη βαφή!
 • CC2 – Το Indola CC2 είναι ένα 2-σε-1 colour conditioning spray που εξισορροπεί τις πορώδεις δομές της τρίχας και υποστηρίζει ομοιόμορφα χρωματικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιήστε το πριν από την υπηρεσία χρώματος στο κομμωτήριο σε ιδιαίτερα πορώδη μαλλιά για να προετοιμάσετε τον καμβά σας, και μετά για λάμψη, απαλότητα και εύκολο χτένισμα. Ή χρησιμοποιείστε το στο σπίτι για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα και το στατικό ηλεκτρισμό αφήνοντας τα μαλλιά λεία.

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά της INDOLA στην ιστοσελίδα της indola.com

INDOLA. «Ωδή στο Χρώμα» Looks και Εκπαίδευση

Παρουσιάζοντας τη Street Style Collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 23, «Ωδή στο Χρώμα», που παρουσιάζει από εμπορικές αποχρώσεις σε τολμηρές, εντυπωσιακές προτάσεις τονίζοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της INDOLA. Αυτή η συλλογή γιορτάζει την ιστορία αγάπης του brand με το χρώμα:

Επειδή ζούμε για τα χρώματα όπως κι εσείς.

Μια Οδύσσεια από γήινους, καθημερινούς τόνους μέχρι τολμηρές, εντυπωσιακές προτάσεις!

Το χρώμα είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε, ο τρόπος με τον οποίο συνδεόμαστε ως κοινότητα. Τα χρώματα αντικατοπτρίζουν τη στάση και τη συμπεριφορά μας, έτσι ακριβώς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική σύνδεση με όλους τους πραγματικούς λάτρεις των χρωμάτων.

Πιστεύουμε στη δύναμη του χρώματος. Ο τρόπος που κάνετε την προσωπική σας δήλωση είναι μέσα από την επιλογή του. Ο τρόπος που Παροτρύνεστε να τολμήσετε να εκφραστείτε. Το χρώμα είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών χωρών, πολιτισμών, γενεών και φύλων. Η συλλογή “Ωδή στο Χρώμα” απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και στυλιστικές καταβολές για να προσελκύσει διαφορετική πελατεία κάθε κομμωτηρίου. Μπορείτε να μάθετε τις τεχνικές πίσω από κάθε εμφάνιση σε σεμινάρια και εκπαιδευτικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο. Γίνετε μέλος της δυναμικής κοινότητας κομμωτών της INDOLA και ακολουθήστε την στο Instagram για να μοιραστείτε τα εντυπωσιακά σας look.

δειτε ακομα