Ένα Girl Talk για την Ημέρα της Γυναίκας.

Η CEO της Communication Lab, Μαρίνα Κουταρέλλη, διοργάνωσε μια συνάντηση στα TGI Fridays στο Κεφαλάρι για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Στη συνάντηση συμμετείχαν σπουδαίες γυναίκες από διάφορους τομείς όπως η πολιτιστική και δημοσιογραφική βιομηχανία, καθώς και η επίτιμη καλεσμένη, Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν προσωπικές ιστορίες και το μήνυμα που δόθηκε ήταν ότι οι γυναίκες μπορούν να ξεπεράσουν τα στερεότυπα και να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα.

Η Σοφία Ζαχαράκη επισήμανε ότι η θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία είναι σημαντική και κάθε γυναίκα μπορεί να ξεχωρίσει στον δικό της τομέα. Οι δύο γυναίκες που ήταν παρόντες στη συνάντηση απέδειξαν με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά τους ότι τα στερεότυπα υπάρχουν για να αντιμετωπίζονται και όχι για να τα ακολουθούμε.Σύμφωνα με την Μαρία Σακελλαροπούλου, οι γυναίκες έχουν καταφέρει να ξεχωρίζουν και να πετυχαίνουν σπουδαία αποτελέσματα, βασισμένα στις δυνατότητές τους. Πλέον, όλο και περισσότερες γυναίκες αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και αποδεικνύουν ότι η ικανότητα δεν έχει σχέση με το φύλο. Σε αυτήν την προσπάθεια, πρέπει να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στις δυνάμεις μας και στη σημασία που έχουμε η μία για την άλλη.

Η Μαρίνα Κουταρέλλη συμφωνεί με την παραπάνω άποψη και προσθέτει ότι οι γυναίκες σήμερα είναι δυναμικές, ανεξάρτητες και έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο. Είναι πρωταγωνίστριες και καινοτομούν σε κάθε κομμάτι της σύγχρονης ζωής. Στις γυναίκες αυτές πιστεύουμε και είμαστε προσπαθούμε να είμαστε και εμείς.

δειτε ακομα