«Έκανα τον ιδρώτα μου άρωμα – Η φυσική μου μυρωδιά δελεάζει τους άνδρες»

Η Wanessa Moura, 29 ετών, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοναδικό άρωμα που θα προσελκύσει τους άνδρες. Μετά από τις θετικές αντιδράσεις του πρώην και του νυν αγαπημένου της σε σχέση με το φυσικό της άρωμα, το οποίο περιγράφηκε ως «σέξι και συναρπαστικό», η Moura αποφάσισε να το εμπορευματοποιήσει δημιουργώντας το άρωμα Fresh Goddess.

Το καινοτόμο άρωμα περιλαμβάνει στοιχεία όπως το μανταρίνι, το περγαμόντο και το ροζ πιπέρι, αλλά και μια «σούπερ οικεία πινελιά» από τον ιδρώτα της ίδιας. Σε σχέση με το άρωμά της, η Moura αναφέρει: «Είναι ένα μείγμα πάθους και μυστηρίου. Το άρωμα μου έχει τη δύναμη να αφυπνίσει και να τραβήξει την προσοχή των ανδρών και να λειτουργήσει ως αφροδισιακό».

Η Wanessa Moura κυκλοφορεί το άρωμα με τον ιδρώτα της με συσκευασία 8 χιλιοστολίτρων και το προωθεί ως το ιδανικό άρωμα για ραντεβού, που δίνει στιγμές αισθησιασμού και θηλυκότητας. Προς το παρόν, η ανταπόκριση από το κοινό φαίνεται θετική.

Η ιδέα του να δημιουργήσει η Moura ένα άρωμα με τον ιδρώτα της, θυμίζει την πιο πρόσφατη τάση στο TikTok, το «vabbing», μια μέθοδο που χρησιμοποιεί κολπικό υγρό ως άρωμα. Ορισμένες γυναίκες αναφέρουν πως η χρήση τους τις βοηθάει να προσελκύσουν εργένηδες.

 

δειτε ακομα