Απώλεια βάρους: Τρεις λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεστε να χάσετε κιλά

Οι περισσότεροι διαιτολόγοι θεωρούν ότι η απώλεια βάρους είναι μια εκνευριστική διαδικασία και είναι δύσκολο να ακολουθήσεις μια δίαιτα όταν έχεις μια κοινωνική ζωή. Εάν αισθάνεστε ότι κάνετε όλα τα σωστά πράγματα για να χάσετε κιλά και παρόλα αυτά δεν βλέπετε αποτελέσματα, υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με τις δηλώσεις των διαιτολόγων Vitamin Twins -Tammy Lakatos Shames και Lyssie Lakatos στο eatthis.com.

Κόβετε εντελώς τους υδατάνθρακες

Φαγητό με υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες δεν είναι όλοι κακοί για την απώλεια βάρους, αρκεί να επιλέγετε τους σωστούς υγιεινούς υδατάνθρακες για να τους εντάξετε στα γεύματά σας, σύμφωνα με τους διαιτολόγους Vitamin Twins. Η αποκοπή των υδατανθράκων μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση και επιθυμία για υδατάνθρακες ή ζάχαρη, και συνήθως οδηγεί σε αδηφαγία για τα ίδια τα τρόφιμα που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Για να αποτρέψετε αυτό το φαινόμενο, προσθέστε μια μικρή ποσότητα υγιεινών υδατανθράκων σε κάθε γεύμα και πειραματιστείτε για να βρείτε τη σωστή ποσότητα που λειτουργεί για εσάς.

Καταναλώνετε εν αγνοία σας ύπουλα επιπλέον θερμίδες

Κρασί

Για να χάσετε βάρος είναι σημαντικό να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες από όσες καίτε, όμως ορισμένες θερμίδες μπορεί να είναι ύπουλες, όπως το αλκοόλ και ο πρωινός σας καφές, ενώ ακόμη και οι χυμοί φρούτων μπορεί να περιέχουν πολλές θερμίδες και ζάχαρη αν δεν είναι φυσικοί. Για αυτό είναι σημαντικό να είστε ενημερωμένοι για τη σύνθεση των τροφίμων και των ποτών που καταναλώνετε.

Επιλέγετε σνακ που δεν σας ικανοποιούν

Για να αποφύγετε να αισθάνεστε πεινασμένοι μετά από σνακ, οι Vitamin Twins συνιστούν την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Αντί για ανθυγιεινά σνακ, προτείνουν τα φιστίκια ως ιδανική φυτική πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, και τονίζουν ότι αυτά είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους.

δειτε ακομα