Προειδοποίηση από τον Μεντβέντεφ: “Η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία”

Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποίησε ότι η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία, σε ανάρτησή του στο Telegram. Η ανακοίνωσή του δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα από το ρωσικό κανάλι RT.

Αυτή η προειδοποίηση έγινε μετά τη δημοσίευση ηχητικών αποσπασμάτων από συνάντηση Γερμανών υψηλόβαθμων στρατιωτικών στη Ρωσία. Το Βερολίνο παραδέχτηκε ότι τα ηχητικά υλικά υποκλάπηκαν από τους Ρώσους σε στρατιωτική συνάντηση όπου Γερμανοί αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας συζήτησαν για την παροχή πυραύλων Taurus μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία και πιθανούς στόχους.

“Κίνδυνος υποκίνησης πολέμων”

Ο Μεντβέντεφ μιλώντας για τον “κίνδυνο υποκίνησης πολέμων” από τη γερμανική στρατιωτική ηγεσία. Καταδικάζει την προσπάθεια παρουσίασης της συνομιλίας των Γερμανών ως απλό παιχνίδι, χαρακτηρίζοντάς το ψέμα. Υποστηρίζει ότι συχνά ο στρατός μπορεί να λάβει αποφάσεις για πολιτικούς ηγέτες όσον αφορά την αποφυγή ή έναρξη πολέμων ή να τους υποκινήσει.

Τέλος, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους, υποστήριξε πρόσφατα ότι η Ρωσία διεξάγει έναν “πόλεμο πληροφοριών” με σκοπό να δημιουργήσει διχόνοιες στην εσωτερική πολιτική της Γερμανίας.
war

δειτε ακομα

δειτε ακομα