Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο με τρεις ομήρους της Χαμάς σε αγροτικό αυτοκίνητο

Ένα βίντεο που δείχνει τρεις Ισραηλινούς ομήρους να βρίσκονται στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου, τραυματισμένους και αιμόφυρτους, κυκλοφόρησε πρόσφατα. Οι ομήρους αυτοί απήχθησαν από μέλη της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο νότιο Ισραήλ.

Οι οικογένειές τους πιέζουν τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να διαπραγματευτεί με την Χαμάς για την απελευθέρωσή τους, ελπίζοντας σε θετική έκβαση.

Οι τρεις άνδρες είχαν παρευρεθεί στο μουσικό φεστιβάλ Nova στο νότιο Ισραήλ, όπου σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Ο Λέβι έχασε τη σύντροφό του, ενώ η κοπέλα του Κοέν επέζησε μετά τη σφαγή που συνέβη εκεί.

Στο βίντεο, φαίνεται ο Γκόλντεργκ-Πόλιν να μεταφέρεται στην καρότσα ενός φορτηγού, αιμόφυρτος και τραυματισμένος.

Ο πατέρας του Χερς Πόλιν δήλωσε ότι η δημοσίευση αυτού του βίντεο έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει για την κατάσταση των ομήρων, ελπίζοντας σε ενέργεια για την απελευθέρωσή τους.

Σε μια δήλωσή του, ανέφερε: «Μετά από 262 ημέρες, να βλέπεις το παιδί σου τραυματισμένο και να νιώθεις απελπισία, είναι δύσκολο. Κάνουμε έκκληση στους ηγέτες να αναλάβουν δράση για την απελευθέρωσή τους.»

δειτε ακομα

δειτε ακομα