Χτυπήθηκε με σκληρότητα μια 14χρονη στη Θεσσαλονίκη: Περιγραφή της Βίας

Εκπληκτικές είναι οι εικόνες από την άγρια επίθεση μιας 14χρονης από μια συμμορία ανήλικων κοριτσιών στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο που βλέπουμε, μια ανήλικη χτυπά και κλωτσά με δύναμη μια μαθήτρια, την οποία αφού τη ρίχνει κάτω, συνεχίζει να την χτυπά με απίστευτη σκληρότητα. Κάνει γροθοκοπήματα και κλωτσιές στο κεφάλι και τη σέρνει στο έδαφος τραβώντας τα μαλλιά της. Άλλα κορίτσια παρακολουθούν τη βία αλλά δεν αντιδρούν, ενώ η θύμα κλαίει.

Η μητέρα ενός άλλου θύματος της ίδιας συμμορίας ανήλικων κοριτσιών σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλά με ανωνυμία και μεταμφιέζοντας τη φωνή της διότι φοβάται για την ασφάλεια της κόρης της. Λέει: “Είναι συμμορίες κοριτσιών. Θυμώνουν η μία την άλλη και επιτίθενται βίαια εναντίον άλλων παιδιών, που εκείνες βρίσκουν αδύναμα. Βρισκόμαστε σε κατάσταση αναστάτωσης και φόβου”. “Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι μας, είμαστε σε τόσο άσχημη κατάσταση. Χθες, σε μια συνομιλία της, είπε ότι” αυτές δεν θα ηρεμήσουν αν δεν μου σπάσουν το κεφάλι ‘.”

Η μητέρα της μαθήτριας έχει ήδη αναφέρει τα βίαια περιστατικά στην αστυνομία. “Τέσσερα άτομα την χτύπησαν από διαφορετικές πλευρές. Της είπαν να μην πει τίποτα στη μητέρα της. Σταμάτησαν τα υβριστικά σχόλια για εκείνη μόνο όταν τους ζήτησε να την αφήσουν στην ησυχία της. “

δειτε ακομα