Ξάνθη: Ο δράστης μιας άγριας δολοφονίας ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί στις αρχές.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης παραδόθηκε ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε έναν 46χρονο άνδρα στο Δροσερό Ξάνθης. Παρά το γεγονός ότι λίγο πριν παραδοθεί, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στη δολοφονία και κάνει λόγο για ζητήματα προστασίας της οικογένειάς του. Μαζί με τον 36χρονο συνελήφθη ένας εκ των δύο γιων του με την κατηγορία εμπλοκής στο συμβάν, ενώ αναζητούνται ο δεύτερος γιος του και ο γαμπρός του για συνέργεια. Κατά την παρουσία του στην Ασφάλεια, ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο με το οποίο δολοφόνησε το θύμα.

Η διαφωνία μεταξύ του 36χρονου και του 46χρονου προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στο γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος. Οι συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 36χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας τον ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του. Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν για απολογία αύριο, Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

δειτε ακομα