Ο Αμβρόσιος επανέρχεται στις προκλήσεις: Αποκαλεί ηθοποιό ως «διαβολόπαιδο» και κατηγορεί δημοσιογράφους ως «όργανα του Διαβόλου».

Ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, χαρακτηρίζοντας το ως τιμωρία του Θεού για το ξέφρενο καρναβάλι που προηγήθηκε. Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και κριτικές από ηθοποιούς και δημοσιογράφους. Ωστόσο, ο Αμβρόσιος επέστρεψε στη δημοσιότητα και συγχώρεσε τους υβριστές του, προσευχόμενος για αυτούς.

Ο Αμβρόσιος αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε και δήλωσε ότι συγχωρεί τους υβριστές του και προσεύχεται για αυτούς. Εξήγησε ότι η ελαχιστότητα τους δεν ασχολήθηκε με τα θύματα της τραγωδίας, αλλά με το να δώσουν απάντηση στο ερώτημα «ΓΙΑΤΙ, ΘΕΕ ΜΟΥ;». Επιτέθηκε σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντάς τους ως «όργανα του Διαβόλου», αλλά τους συγχώρεσε και προσευχήθηκε για αυτούς.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατροπούλος, τον οποίο αποκάλεσε «διαβολόπαιδο». Ο Αμβρόσιος απάντησε στον Ιατροπούλο, ρωτώντας τον πως γνωρίζει τη μορφή του Διαβόλου και αν είναι γέννημα και θρέμμα, εκπρόσωπος ή υπερασπιστής του Διαβόλου. Τελικά, ο Αμβρόσιος εξήγησε ότι για να γνωρίζει κανείς τη μορφή του Διαβόλου, πρέπει να συνομιλεί μαζί του και ότι οι υβριστές του είναι όλοι στόμα του Διαβόλου.

δειτε ακομα