Βόλος: Ξυλοφόρτωσε την κόρη του γιατί έβαλε μουσουλμανική μαντήλα – «Δεν θα με κάνεις ρεζίλι»

Μία 23χρονη που έγινε μουσουλμάνα και φοράει μαντήλα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα της στον Βόλο. Ο πατέρας της χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά και την σύζυγό του που προσπάθησε να τους χωρίσει. Στο δικαστήριο διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είχε βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά εδώ και χρόνια. Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 3 μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή. Η κοπέλα έχει τελειώσει βιοϊατρική στην Αγγλία και εργάζεται σε εργαστήριο του Πανεπιστημίου που σπούδασε.

Πώς έγινε το άγριο επεισόδιο

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας προσπάθησε να απομακρύνει την κόρη του από το ΚΤΕΛ, εξαιτίας του μαντήλιου που φορούσε. Η κόρη είπε ότι αν δεν την αποδεχτεί όπως είναι, θα φύγει. Στη συνέχεια, ο πατέρας της επιτέθηκε στην κόρη του, καθώς αλλάζει θρησκεία και έχει πάρει τον δρόμο του διαβόλου. Κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης, η κόρη φόρεσε ξανά το μαντήλι, αλλά ο πατέρας της την επιτέθηκε και της προκάλεσε τραυματισμό. Μάρτυρας είπε ότι είναι ντροπή που δεν τον έβαλαν στη φυλακή για τις πράξεις του.

«Με χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο για περίπου 20 λεπτά»

Ο 50χρονος πατέρας χτύπησε βίαια την κόρη του με γροθιές στο πρόσωπο και απείλησε τη σύζυγό του και την κόρη του ότι θα τις σκοτώσει. Η κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της έχει βίαιη συμπεριφορά εδώ και χρόνια και συνεχίζει να τη χτυπάει, καθώς και τη μητέρα της και τον αδελφό της. Παρόλο που ο πατέρας δηλώνει ότι μετανιώνει μετά από κάθε πράξη βίας, εξακολουθεί να την καταπιέζει.

Κακοποιητική συμπεριφορά επί σειρά ετών

Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι προειδοποίησε τον σύζυγό της να μην νευριάσει αν δει την κόρη του και να τη δεχτεί όπως είναι. Όταν η κόρη φόρεσε το μαντήλι και βγήκε στη βεράντα, ο πατέρας της τη χτύπησε και απείλησε και την σύζυγό του. Η σύζυγος επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας έχει χτυπήσει προηγουμένως και την κόρη τους και τον γιο τους, αλλά πρώτη φορά καταγγέλλεται στην Αστυνομία.

Ένας 50χρονος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 3 μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή, για επίθεση στην κόρη του και τη σύζυγό του. Η κόρη κατέθεσε ότι χτυπήθηκε με γροθιές και απειλήθηκε, ενώ η σύζυγος κατέθεσε ότι καταγγέλλεται για βίαιη συμπεριφορά εδώ και χρόνια. Ο κατηγορούμενος πιστεύει σε έναν Θεό χωρίς όνομα και εξήγησε τη βίαιη συμπεριφορά του λέγοντας ότι ήπιε κρασί και τον πείραξε η κούραση. Το Δικαστήριο αποφάσισε να τον καταδικάσει σε φυλάκιση χωρίς αναστολή και μια χρηματική ποινή.

δειτε ακομα